9. elokuuta 2019

Blogin hiljaiseloa, me ollaan kyllä treenattu ja kisattu

Blogia en ole muistanut / jaksanut päivitellä, vaikka olemme kyllä treenanneet ja kisanneet ihan entiseen tahtiin. Viimeisten päivitysten jälkeen Nachosta tuli TVA vuoden 2018 syksyllä ja se sai myös rallytokosta RTK4 tunnuksen. Itse sairastuin vakavasti vuoden 2018 keväällä ja sen takia oli myös pidempiä treeni- ja koe/kisataukoja, mutta koirien kanssa puuhaaminen auttoi kuntoutumaan ja oli hienoa, kun saimme Nachon kanssa myös tulosta aikaiseksi. Vuoden 2018 kisojen huippuhetkiä oli ykköstulos kultaisten rotumestaruus kisoissa, jäimme vain yhden pisteen päähän voitosta ja Uudenmaan piirimestaruuskisoissa pronssille pääseminen hyvällä kakkostuloksella.

Tuore TVA

Vuonna 2018 saimme myös laumaan lisäystä, kun kultaisten kaveriksi tuli pikkukoira (joka kasvoikin sitten lopulta aika isoksi, n. 49 cm ja 14 kg), perunkarvatonkoira, tosin karvallinen sellainen, Jäde. Se on ollut valtavan hassu tyyppi ja toisin kuin olin ajatellut, hyvin energinen ja puuhakas. Itse on joutunut aivan eri tavalla taas miettimään omaa kouluttamistaan, kun on näin erilainen koira kyseessä.


Jäde

Vuonna 2019 olemme yrittäneet saada rallytokon valiotuloksia, mutta kisoihin on ollut hankala mahtua mukaan ja kolmen kisan tuloksena meillä on vasta yksi valiotulos (kerran saatiin 94 p. eli lähellä oli sekin). Saimme viime hetkellä myös ykköset kasaan tokon SM-kisoja varten. Sitä ennen oli kuitenkin vielä kultaisten tokon rotumestaruuskisat ja hieman yllättäen Nacho pisteli siellä parastaan ja voitimme sen tittelin!

Kultasten Tokomestari 2019!

Lisää yllätyksiä oli luvassa, kun tokon SM-kisoissa pääsimme hyvällä kakkostuloksella finaaliin! :O Sitä en kyllä ikinä olisi uskonut, vaikka paria virhettä lukuunottamatta Nacho kyllä teki niin hienosti kuin vain osasi. Finaalissa nollasimme tunnarin, mutta muuten sielläkin Nacho teki ihan parhaansa, jäimme vain kymmenysten päähän kakkostuloksesta. Oli niin liikuttavaa kisata sen kanssa niin hienoissa kisoissa, että viikonlopun aikana tuli itkettyä ja naurettua enempi kuin aikoihin!

Nachon ilmava hyppy karsintapäivänä (kuva Sporttirakki)
Minä ja Nacho iloitsemassa kisaamisesta (kuva Sporttirakki)
Nacho niin tarkkana finaalissa <3 (kuva Sporttirakki)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti