Nacho

Virallinen nimi: Hardworker's Elwing
Rotu: Kultainennoutaja
Syntynyt: 4.11.2013
Sukupuoli: Narttu
Terveys: Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, silmät terveet, 2015 leikattu ihopatti otsasta (karvatupen kehityshäiriö)
Luonne: aktiivinen, puuhakas, nouto/työhaluinen, sisällä rauhallinen, ystävällinen vieraille, leikkisä


 
 


Nachon harrastukset: 

NOME

Nachon ehdoton suosikkiharrastus on nome! Kaikki noutojutut käy, damit on ihania ja riista on todella kiinnostavaa. Hakutyöskentely on kivaa, markkeeraukset erittäin innostavia, jäljestyskin on mukavaa. Välillä Nacho on sitä mieltä, että hän tietää paremmin missä linnut ovat, mutta yleensä on myös aika kivasti ohjattavissa. Tosin linja on meidän heikkous, kun ei vaan olla tarpeeksi sitä tehty. Treenaamme usein metsässä, joten linjat ovat sitä myöten melko lyhyitä ja niityllä/pellolla tulee sitten helposti aikamoisia banaaneja, jos ei ihan suoraan lähdetä vinoon. 

Taipparit suoritimme 2015 keväällä, mutta monen asian (joista ei vähäisimpänä seuraaminen) ollessa vielä kesken, emme uskaltautuneet sinä vuonna vielä (virallisiin) kokeisiin. 2016 Nacho saavutti ensimmäisenä kautenaan NOME-B:stä yhden ALO3 tuloksen. WT sujui vähän paremmin, siitä saimme kolme ALO1 tulosta ja kerran myös sijoituimme.

2016: Goldenringin vuoden nome tulokas kisan 7. sija

 
 
 

TOKO

Toko ei ole Nachon tärkeysjärjestyksessä kovin korkealla, mutta aina on parempi puuhata jotain kuin olla puuhaamatta! Ja kyllähän se ruoka on ihan jees ja leikkiminenkin sopii aina. Näillä eväillä on tokoonkin saatu enempi virtaa ja intoa, vaikka ei siitä ikinä Nachon ylintä suosikkia tule.

2016 oli Nachon eka tokokausi, jolloin saavutimme TK1. Harmittavasti yksi paikallamakuu epäonnistui, juuri joukkue SM-kisoissa, muuten kaikki arvosanat olivat 9-10. Avoin luokka tuntui pidempänä suorituksena vähän pelottavalta, mutta melko hyvin Nacho siitäkin suoriutui ja saimme kaksi AVO1 tulosta. Lisäksi Nachosta tuli vuoden 2016 Goldenringin Tokotulokas!

2017 Nacho kävi vielä avoimessa luokassa joukkue SM-kisoissa, saaden hienot pisteet 309,5, kunniapalkinnon, TK2 tunnuksen ja sijoittuen neljänneksi! Sen jälkeen SNJ:n mestaruuskisoissa Nacho starttasi voittaluokassa, sijoittuen ensimmäiseksi pisteillä 292!

Saavutuksia tokossa:

2106:
Goldenringin Tokotulokas
Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen Vuoden Tokotulokas
Pääkaupunkiseudun Kultaisten Vuoden Tokotulokas
Lauttasaaren koirakerhon Vuoden Tokokoira
Suomen Noutajakoirajärjestön tokokokeessa Paras Kultainennoutaja


 
 

RALLY-TOKO


Rally-toko on ollut Nachon "sivuharrastus". Ollaan käyty Sipsin siivellä aina kisoissa ja kerätty ihan vaan kisakokemusta ja vähän palkintojakin siinä sivussa. RTK1 ja RTK2 tulivat aika helposti (pistein 98-100), mutta voittajaluokkaa varten on jo pitänyt vähän enempi treenata.

Saavutuksia rally-tokossa:

2016:
Goldenringin Vuoden Rally-toko kultainen kisan 5. sija
2015:
Goldenringin Vuoden Rally-toko tulokas kisan 3. sijaMUUT:

Nacho suoritti 2016 MH-luonnekuvauksen. Vuonna 2016 kävimme myös kerran näyttelyssä ja sieltä saimme EH:n ja luokkasijoituksen (KÄK2). Vuonna 2017 Nacho suoritti käyttäytymiskokeen, eli sai BH-tunnuksen

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti