26. heinäkuuta 2012

Ennen taukoa

Sunnuntaina on kultaisten tokoryhmän tapaaminen ja sen jälkeen jään lomalle ja koirat pääsee hoitoon, joten tulee pieni tokotauko. Mutta eilen treenattiin taas Klaukkalassa Lauran ja kolmen facebook ryhmäläisen kanssa.

Olen ekana kentällä ja tein Sipsin kanssa vähän jättöliikkeitä aluksi. Istuminen on vielä aika heikko, mutta maahanmeno ja seisominen meni hyvin. Sitten tein luoksetulon stopin, joka sujui ihan hyvin ja suoran luoksetulon sen jälkeen. Tein myös Emman ja Sipsin kanssa paikallaistumiset, Sipsillä meni kivasti, mutta Emma valui koko ajan maahan. Noh, eipä sillä väliä, ei me sen kanssa tuota liikettä tulla ikinä tarvitsemaan.

Kun muut tuli tehtiin ekana paikallamakuu. Sipsi pysyi hyvin, mutta katseli taas ympärilleen aika paljon. Vapautuksen jälkeen oli innoissaan menossa piilolle, mutta ei ole kuitenkaan alkanut kovin intensiivisesti keskittyä siihen tällä tekniikalla.

Sitten tehtiin taas tunnaria. Tehtiin nyt jo aika kokeenomaisesti, mutta pitkään ruohoon. Ekalla kerralla Sipsi tallasi oman päälle ja toi pari väärää. Otettiin uudestaan vieminen ja nyt toi hyvin omansa. Sitten taidettiin vielä tehdä toinen toisto joka meni jo ihan hyvin.

Tehtiin ruutua ja Sipsi meni tosi nätisti alustalle. Kävin kerran ottamassa sen pois ja silti meni hyvin ruudun takaosaan. Josko tästä "alustakuurista" olisi nyt vähän ollut apua!

Huomasin muuten sekä tunnarissa, että ruudussa, että meillä on "pieniä" hallintaongelmia. :D Sipsi varasti sekä tunnariin, että ruutuun meinasi varastaa monta kertaa. En kuitenkaan halua tappaa sen intoa kovistelemalla sitä pysymään. Ehkä se ongelma ratkeaa itsestään jossain vaiheessa.

Taidettiin tehdä vielä uudestaan tunnaria (ei mitenkään voi muistaa mitä eilen on tehnyt) ja se meni tosi hyvin, Sipsi toi oikean ja nuuhki kunnolla. Ei tainnut edes nostella enää vääriä, vähän vaan tökki niitä.

Viimeiseksi tehtiin seuraamista, vähän jo käännöksiäkin ja Laura naksutteli kun Sipsi teki hyvin. Muutaman kerran kontakti putosi, mutta muuten teki hyvin töitä. Kun vaan osaisin olla katsomatta sitä ja luottaisin että se tekee. Kun en katso, osaan heiluttaa kättäkin vapaammin. Loppupalkaksi Sipsi sai ruoan purkista.

Emma oli myös mukana ja oli niin tohkeissaan kun pääsi tekemään. Itselleni vaan tuli kyyneleet silmiin, kun toinen olisi niin innoissaan, mutta kun ei oikein jalat enää meinaa pysyä kovassa vauhdissa mukana. :( Kovasti Emma kuitenkin puuhasi ja juoksenteli lelun kanssa, eikä ainakaan tänä aamuna tuntunut yhtään kipeytyneen siitä. Seuraaminen on aika huonosti opetettu, ehkä olen siinä vähän paremmin onnistunut Sipsin kanssa. Ruudun ja tunnarin Emma löysi ja luoksetulossa se pysähtyy ja menee maahan, mutta aika hitaasti. Kaukokäskyissä tulee aika paljon eteen, joten siihen pitää Sipsin kanssa tehdä paremmat pohjat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti