12. marraskuuta 2013

Treenikuulumisia

Mitäs me ollaankaan viime aikoina treenattu ja missä edistytty (ja missä ei).

*Paikallaolot: Nyt on mennyt makuuseen hyvin, tosin harmittavan vähän liikkuri-häiriöitä saatu siihen. Myös makuulta on nyt paremmin noussut istumaan. Istumisessa on pysynyt.

*Seuraaminen: Kotona tekee nätit sivuasennot ja ne harvat kerrat kun olen kentällä ottanut, niin edistäminen on vähentynyt ainakin omasta mielestäni. Pitäisi taas ottaa videolle.

*Ruutu: Hakeutuu tosi kivasti kosketusalustalle. Hyvä vauhti, jos ja kun tajuaa ruudun, mutta vielä hankaluuksia hahmottaa se merkiltä. Merkki ok.

*Ohjattu nouto: Välillä vaikeuksia löytää oikealle kapulalle, jos on yhtään häiriöitä (esim. ruutu tai hallissa taustalla paljon rompetta). Pysähtyy hyvin, jos on menossa keskikapulalle, mutta siitä korjauksia en vielä ole ottanut.

*Tunnari: Joissain tosi vaikeissa on tuonut vääriä, kun ei ole millään löytänyt omaa, mutta muuten ihan hyvin sujunut. Joskus vähän hösää, mutta kokeenomaisissa ei ole nostellut vääriä.

*Kaukot: Niin. Sitten ne kaukot.... Noh jos aloitetaan positiivisesti, niin istumasta maahan ja istumasta seisomaan sujuu edelleen hyvin. Ihan jotain tosi harvoja poikkeuksia lukuunottamatta tekee ne aina hienosti.
Mutta sitten ne ongelmat:
-maasta seisomaan: lähellä ottaa hyvin etujalat alleen, mutta jos otan etäisyyttä, nousee edelleen helposti liian pitkäksi.
-maasta istumaan: nousee ehkä aavistuksen paremmin välillä, mutta edelleen monesti jää vajaaseen asentoon. Olen yrittänyt olla palkkaamatta, ettei vaani palkkaa, mutta kyllähän se palkka aina jossain mukana on. Ja jos olen muita tehnyt takapalkalla, niin se voi kuvitella, että se on siellä vaikka ei olisikaan.
-seisomasta maahan ja istumaan: sekoittaa näitä liikkeitä tosi paljon! Tekee välillä hyviä, mutta väärällä käskyllä. Johtuu varmaan siitä, ettei ole sitä käsimerkkiä. Välillä tekee hyviä vaihtoja, mutta usein myös huonoja. Kotona läheltä toki parempi, mutta kun ei aina suju sielläkään ja jossain vaiheessa siitä pitäisi kuitenkin edetä johonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti