18. kesäkuuta 2012

SM-tokot 9.6.2012 Kuopiossa

Josko sitä nyt vihdoin ja viimein ehtisi kirjoitella SM-toko tunnelmia blogiin asti.

Oltiin siis Golden Ringin joukkueessa ja tämä oli Sipsin kolmas alokasluokan koe. Tuomareina oli Erkki Shemeikka, Vesa Rantaharju ja Taru Torpström.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 8
Seuraaminen vapaana 8,5
Maahanmeno 8,5
Luoksetulo 9
Seisominen 0
Hyppy 9
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 161 p. 1.tulos, sijoitus 53/101
Ja siten myös koulutustunnus TK1! :)

Ekassa kehässä oli luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Viereinen koira hipsi omistajansa luo, mutta Sipsi oli ihan suht kivasti. Tuijotteli tosin johonkin ihme suuntaan välillä, en tiedä mitä se siellä näki tai oli näkevinään.

Seuraavassa kehässä oli seuraaminen hihnassa, seisomaan jääminen ja hyppy. Seuraaminen oli tosi kökköä, huomattavasti huonompaa kuin mitä treeneissä on ollut. Varsinkin alussa. Juoksussa myös jätätti tosi pahasti. Loppu meni vähän paremmin. Olin kuitenkin tuosta suorituksesta jotenkin sekaisin ja liikkeestä seisomaan jäämisessä käskin Sipsin maahan. Se ei tosin meinannut sitäkään heti totella, vaan käveli vaan mukana. Ihan kummallista....Noh, mutta siitä kuitenkin nolla. Hypylle mentäessä, Sipsi oli ihan innoissaan menossa hyppäämään ja jouduin melkein pitämään sitä pannasta, ettei se vaan varasta. Kun liikkuri kysyi, olenko valmis, Sipsi meinasi jo siinä vaiheessa rynnätä hyppyyn (kuva alla), mutta jäi kuitenkin onneksi paikalleen. Loppu meni ihan hyvin.

Viimeisessä kehässä oli vapaana seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Seuraaminen oli vähän parempaa tai ainakin siltä tuntui (kuva alla). Liikkeestä maahanmeno oli mielestäni ihan ok, videolta katsottuna ilmeisesti vähän hidas ja tein itse ehkä siinä avun, josta tuomari rokotti. Luoksetulossa teki pienen hypähdyksen lopussa, ilmeisesti siitä lähti piste. Kokonaisvaikutuksesta kehistä 1 ja 3 tuli 9 ja kehästä 2 saatiin 8.

Ei ihan mennyt nappiin, mutta tuo liikkeestä seisominen oli täysin ohjaajan moka. Vikassa kehässä Sipsi oli ihan kivassa vireessä, mutta jotenkin vähän nuupahtanut se oli. Toki oltiin jo edellisenä päivänä ajettu Kuopioon ja päivä oli pitkä. Mutta kuitenkin nuo on aika lyhyitä suorituksia, kun tehdään vaan pari liikettä. Jos se ei tuollaista pientä pätkää jaksa, niin miten sitten jotain ylempien luokkien suorituksia.

Päivä oli kuitenkin tosi mukava ja oli kiva joukkue. Osa onnistui paremmin ja toisilla ei mennyt kaikki putkeen. Varsinkin voivoi-luokka osoittautui nimensä veroiseksi, mutta kumpikin voi-luokkalainen sai kuitenkin hienosti tuloksen.

Tässä vielä meidän joukkueen koiria ohjaajineen. :) Kaikki kuvat on ottanut Rami.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti