29. maaliskuuta 2014

Voittajassa voittajana!

Jesh, saatiin kiva onnistuminen tänään kokeessa. Sipsi teki lähes kaikki liikkeet ihan kuten mun mielikuvaharjoituksissa "näin". Ainoa kunnon moka oli ihan ohjaajan aiheuttama.

VOI Vantaa 29.3.2014, tuomarina Kaisa Poutanen.

Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8
Istuminen liikkeestä 9
Luoksetulo 8,5
Ruutu 10
Hyppynouto 0
Metallinouto 10
Tunnistusnouto 9
Kaukokäskyt 8
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 270 p. 1. tulos. Sijoitus 1/9.

Harmillisesti tällä kertaa ei ole koetta videolla, joten en sitten tarkkaan tiedä mitä virheitä siellä oli.

Paikallamakuussa se jäi tyypilliseen leveään asentoon (hyvin maahan), mutta palatessa oli kapeammassa, joten vaihtanut asentoa jossain vaiheessa, ilmeisesti muuten hyvin, kun kerran kymppi tuli.

Ekassa setissä ekana liikkeenä luoksetulo. Alun maahanmeno hyvä, aika hidasta vauhtia tuli, mutta edestäpäin stoppi näytti ihan hyvältä. Sama vauhti ja maahanmeno oli nyt vähän parempi. Loppu ok. Olen tyytyväinen.

Sitten liikkeestä istuminen. Seuraamisessa vähän edisti, mutta ei muita ongelmia. Olisiko ollut vähän hidas istuminen vai mistä lie piste lähtenyt.

Siitä sitten tunnari. Vähän koski yhtä väärää, mutta muuten hyvä nuuhkiminen. Käänteli kapulaa pari kertaa paluumatkalla, siitä varmaan piste pois.

Ekan setin viimeinen liike oli ruutu. Se oli mukavasti poikittaissuunnassa, joten häiriöiden kannalta helpompi. Tosin aurinko paistoi ja loi vähän outoja heijastumia, mutta onneksi Sipsi ei niistä häiriintynyt. Vähän oli vielä paikka hakusessa, mutta meni kuitenkin pidemmälle ruutuun. Ja ihan hyvää vauhtia suoraan sinne. Seuraamaankin tuli nyt ihan kivasti.

Sitten pieni tauko ja seuraava setti alkoi hyppynoudolla. Sipsillä kun on välillä ollut "vaikeuksia" nostaa hyvin painavia kapuloita, ajattelin, että voisin kokeilla keskikokoista kapulaa. Kun sain sen käteeni, aloinkin miettiä, että onkohan se liian pieni. En sitten kuitenkaan enää kehdannut vaihtaa. En sitten jostain syystä osannut moista pikku kapulaa heittää, vaan se osui esteeseen. Vieri kuitenkin toiselle puolelle ja jäin hetkeksi miettimään, että meniköhän se tarpeeksi pitkälle. Tuomari/liikkuri eivät sanoneet mitään (paitsi "käsky"), joten lähetin Sipsin hyppäämään. Ilmeisesti se hämääntyi siitä kolahduksesta ja vierimisestä, joten kiersi esteen ja meni suoraan hakemaan kapulan. Paluuhypyn tuli hienosti (vahvistin sanomalla hyppy). Ohjaajalle kapulan heitto harjoituksia!

Sitten kaukokäskyt. Sipsi katseli eteenpäin, ihan kun oltaisiin oltu tekemässä ruutua tms. Meni kuitenkin hyvin maahan. Ekana istuminen. Nousi! Vähän ehkä vajaaseen asentoon, mutta kuitenkin. Siitä seisomaan ok, sitten takaisin istumaan, otti vähän takajalkoja alle. Siitä maahan ok ja siitä seisomaan nousi vähän pitkäksi. Seisomasta maahan tuli myös hieman eteen. Kokonaisuutena kuitenkin aika kiva!

Seuraavana metallinouto. Tässä ei mitään ihmeellistä.

Viimeisenä seuraaminen. Oli lähes koko ajan mukana, ehkä hieman väljä ajoittain. Juoksuun lähtiessä pieni kontakti pätkäys. Asennoissa tuli hieman ääntelyä (ei vinkumista vaan sellaista mölinää). Aijoo ja sitten se teki niissä yhden ylimääräisen pyörähdyksen yhdessä vaiheessa. Siinä ehkä nousi hieman liikaa vire.

Kokonaisuutena oli vähän matalammassa vireessä kuin esim. viimeksi harjoituskokeessa. Mutta teki kuitenkin ihan innokkaana ja iloisena hommia. Sellainen aika hyvä vire. Tosin itse tykkäisin, että ainakin osassa liikkeistä olisi vähän enempi voimaa. Mutta kuitenkin ihan voittaja-fiilis, kun nyt tuntuu, että se alkaa osata kaikki liikkeet!

Ja olipahan kiva sijoittua ensimmäisiksi! :) Meille harvinaista herkkua, useasti ollaan oltu toisina. Kivat palkinnotkin saatiin, tosin nuo ruokapalkinnot on aina vähän hankalia, kun meillä ei oikein syödä nappuloita.

"Joko mennään?"

Palkintojenjaossa.

Kotona vielä palkintojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti