6. huhtikuuta 2014

Mikkelissä kultaisten tokoilut 5.4.2014

Kultaisten tokotiimin kevät tapaaminen oli tällä kertaa Mikkelissä. Meillä ei ollut kouluttajaa, vaan kommentoitiin vaan keskenämme. En kirjoittanut muistiinpanoja, mutta liikkeet joita tehtiin olivat ekalla kierroksella hyppynouto ja sitten seuraavalla kierroksella ohjattu nouto ja ruutu. Sitten vielä tehtiin kahdessa osassa jotain pientä, niin siinä tehtiin ihan vaan häiriöharjoituksia.

Aloitimme hyppynoudolla, kun siinähän Sipsillä tuli viimeksi se moka, että lähti suoraan noutoon. Aika helposti edelleen tekee tuon saman virheen, jos heittää liian sivuun oikealle. Sipsille pitäisi saada ajatus siitä, että se on hauska leikki hakea kapula hypyn kautta. Tehtiin muutamia toistoja ja jotenkin Sipsi ei kauheasti erottanut milloin teki väärin ja milloin oikein.

Sipsi hyppää (kuva Tiina Palmu)

Ohjatussa noudossa Sipsi haki ihan hyvin oikeasta suunnasta. Tähän vaan lisää varmuutta edelleen, että osaa eri paikoissa ja alustoilla tehdä, eikä harhaudu keskikapulalle.

Sipsi on löytänyt oikean kapulan.

Ruudussa on edelleen ongelmana se, ettei kovin hyvin löydä ruutua ja lisäksi ruudun paikka on edelleen helposti liian edessä! Olisikohan alunperin pitänyt opettaa tämäkin asia oikein. Tehtiin myös niin, että siirrettiin ruutu ihan toiselle puolelle hallia ja Sipsi juoksi iloisesti sinne missä se aiemmin oli. Voitaisiin taas tehdä useita ruutuja kentälle, että muistaa taas hakeutua oikeaan ruutuun.

Merkille meno.
Tässä yritetään hahmottaa ruutua eri puolella hallia kuin aiemmin.
"Tässä se juuri äsken oli..."

Häiriöharjoitukset sentään meillä sujuivat melko hyvin, tosin edelleen se on hankalaa, jos joku toinen käskee Sipsin maahan, eikä se saisi mennä. Niitä pitäisi aina välillä muistaa ottaa.

Kontakti pysyy.
Sipsi miettii, että saisikohan tuolta tädiltä ottaa namin.
Maassa pysytään, vaikka muut sanoisi mitä.
"Jee, tein hyvin, nyt sitä namia!"

Tehtiin vielä lopussa Nachon kanssa vähän kontaktia (seuraamisen alkua) ja muita pikkujuttuja.

Nachon kontakti. (Kuva Tiina Palmu)

Nacho taitaa tehdä tässä maahanmenoja. (Kuva Tiina Palmu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti