15. kesäkuuta 2015

Sirkellä taas

En muistanut kirjoittaa muistiinpanoja heti koulutuksen jälkeen, mutta yritän muistella mitä tehtiin. Eli oltiin taas Sirke Viitasen koulutuksessa ja otin molemmilla yhden kierroksen.

Ekalla kierroksella tein Sipsin kanssa. Tehtiin vähän kiertoa uutta EVL liikettä varten. Ensin puun kiertoa (merkki puun edessä) ja sitten merkin kiertoa. Sitten otettiin kapulat mukaan ja oli huomattavasti hankalampaa. Pitää aloittaa ihan niin, että kapulat ovat samalla tasalla ja vahvistaa paljon kiertoa. Myös hyppyä yritettiin lisätä, mutta Sipsillä meni pasmat ihan sekaisin ja unohti sitten hakea kapulan. Sen kanssa pitää tehdä nyt paljon näitä osia erikseen ja vasta sitten yhdistää.

Kapuloista Sirke sanoi, että ei välttämättä kannata käyttää samaa käskyä kuin takaapäin haettaessa. Käytin nyt sitten vain hae-käskyä ja käsimerkkiä, joka suuntautui alaspäin. Sipsi oli aika monta kertaa lähdössä taaksepäin, mutta onnistui silti hakemaan myös edestäpäin.

Seuraavalla kierroksella tehtiin Nachon kanssa vähän samaa, sillä kun on vähän erilaiset ongelmat. Se ei osannut merkkiä ollenkaan, kun kapulat oli lähellä. Laitoin sitten pallon merkin taakse ja sitten pystyi vähän paremmin menemään sinne. Sen kanssa pitäisi paljon vahvistaa merkkiä niin että on kapuloita häiriönä.

Sitten teimme erikseen kapuloiden suuntia. Nämä meni muistaakseni ihan ok, mutta pitäisi vielä paljon vahvistaa, koska jää niin paljon kapuloihin kiinni, ettei oikein muista kuunnella käskyjä. Kiertämistä ja merkkiä erikseen, jotta oppisi kuuntelemaan kummasta kyse. Kiertämistä voi ensin ottaa siten, että merkki on puun edessä (nyt alkoi pysähtymään kierrossakin, kun tehtiin ensin merkkiä).

Olipa rankat treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti