24. heinäkuuta 2017

Nacho SM-kisoissa

Laukaa 23.7.2016

Paikalla makaaminen
5
Seuraaminen
9Maahanmeno seuraamisesta  
9,5Luoksetulo
10Noutoesineen pitäminen
10Kauko-ohjaus
9Estehyppy
10Kokonaisvaikutus
9
 Yhteensä 172 p.


Ensimmäisenä liikkeenä paikallamakuu. Tuomarina oli Erkki Shemeikka. Kentällä oli aika paljon häiriöitä ja satuimme vielä olemaan juuri keskimmäisinä ryhmässä. Nacho oli kivasti mukana paikallaoloon tullessa. Se myös odotti hyvin omaa käskyä, vaikka sinä ennen tuli jo neljä käskyä, kun ryhmän eka (meidän joukkuekaveri) meni vasta kolmannella käskyllä maahan. Sitten kuitenkin kun meitä seuraavakin joutui toistamaan käskyä, Nacho nousi hämmentyneenä istumaan. Plääh! Tätä ei oltu tajuttu tarpeeksi harjoitella, enempi on harjoiteltu sieltä nousemista ja sinne menoa. Noh, laskeskelin, että saatetaan saada liikkeestä vielä se 5, jos jätän vaan Nachon istumaan ja niinhän me sitten onneksi saatiinkin! Se on kuitenkin isolla kertoimella 20 pistettä, joten vielä oli toivoa saada ykköstulos. Kokonaisvaikutus 8, joka oli ihan ok tuolla suorituksella.


Seuraavassa kehässä ensimmäisenä liikkeenä seuraaminen. Nacho oli ennen liikettä kivasti mukana, mutta sitten liikkeelle lähdettäessä hieman kontakti rakoili. Tsemppasi sitten kuitenkin hyvin, kun tuli hidasta käyntiä. Täyskäännöksessä pidin pienen sss-äänen ja se meni tosi nätisti. Samoin juoksu oli aika kiva. Jotenkin huomasin tosin itse pitäväni vasenta kättä vähän oudosti ja treenikaveri Tuija tästä sanoikin suorituksen jälkeen. Siitä kuitenkin 9, eli ihan ok.


Seuraavana luoksetulo. Vähän olin jännittänyt tätä, kun Nacholla on tapana tehdä niitä vinoja perusasentoja. Mutta suoruuskuuri lienee auttanut ja se tuli suoraan! Tästä 10, ansaitusti.


Sitten kapulan pito. En oikein ole osannut päättää annanko yhdellä vai kahdella kädellä ja suoraan innokkaan luoksetulon jälkeen, hieman haastava liike. Annoin kahdella kädellä ja Nacho käänteli kapulaa! Ei yhtään pitänyt niin nätisti kuin yleensä. Pyh. Saatiin kuitenkin 10, joten ehkä se nyt ei sitten niin kauhean näkyvää ollut. Saatiin tästä kehästä kokonaisvaikutukseksi 10.


Sitten tauko ja palkkasin Nachoa hieman lihapullilla. Seuraavaan kehään päästiinkin sitten melkein heti sen jälkeen. Tuomari oli Anne Nokelainen. Se alkoi hypyllä. Nacho teki todella komean loikan (pientä liioittelun makua, ei se este nyt niin korkea ollut) ja tuli suoraan perusasentoon! Tästä myös 10. Tuomari jotain mainitsikin siitä loikasta, taisi olla sen verran komea.


Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno, jossa seuraamisessa taas pientä kontaktin hajoamista ja juuri kun tuli käskynanto kohta, Nacho mielestäni vilkaisi viereistä kehää ja en ollut varma menikö maahan, joten jouduin hieman kurkkaamaan. Tästä siis 9,5.


Viimeisenä kaukokäskyt. Nacho meni hyvin maahan ja oli ihan suora. Nousi nätisti istumaan, mutta sen jälkeen meni vähän vinoon maahan. Tämä onkin meillä ollut hieman nyt ongelmana. Tästä siis 9. Ja tämän kehän kokonaisvaikutuksena myös 9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti