22. huhtikuuta 2017

Sipsi Ikaalisissa

Ikaalinen 22.4.2017, EVL, tuomari Juha Kurtti

Paikallaistuminen 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen 10
Zeta 10
Luoksetulo 10
Ruutu 8
Ohjattu nouto 10
Kierto-ohjattu 0
Tunnistusnouto 0
Kaukokäskyt 10

Yhteensä 232 p. 2 tulos. Sijoitus 3.

Heh, olipa aikamoista nollaa ja melko paljon myös ykköstä tuo lista. :D Paikkikset meni ihan kivasti, Sipsi oli ilmeisesti istunut ihan hyvin, meni aika reippaasti maahan (oltiin keskimmäinen viidestä) ja pysyi suht nätisti maassa. Kerran nuuhkaisi pikaisesti maata ja vähän ilmaa. Tuli reippaasti luo. Ihan ansaitut kympit niistä.

Järjestyksessä ekana kierto-ohjattu. Sipsi kiersi ihan kivasti, mutta jäi taas vasemman kapulan kanssa samaan linjaan ja oli jo sitä mieltä, että hakee sen, eikä katsonut yhtään vaikka näytin toista. Pysäytin ja näytin uudelleen, mutta ehti jo napata väärän kapulan. Irrotti käskystä kyllä ja haki sen toisen, mutta se oli jo 0. Tosi harmi, että meille ei sattunut arvonnassa sitä umpiestettä, koska siitä olisi varmasti tullut 10. :(

Sen jälkeen tuli tauko ja sitten seuraavassa setissä ruutu, zeta ja luoksetulo. Ruudun eteenmeno meni ihan vähän vinoon ja jouduin ohjaamaan. Ei heti siirtynyt, kun ei olla tätä taas pitkään aikaan harjoiteltu, mutta onneksi sitten vähän pidennetyllä käsiavulla siirtyi. Kivasti ruutuun ja meni nyt pidemmälle ja loppu ok. Ehkä 8 nyt oli vähän optimistinen, mutta tuo eteenmeno nyt ei ole mikään mun lemppari.

Eteenmeno oli aivan keskellä kenttää, mikä tuntui melko haastavalta.

Zeta meni yllättävän hyvin! Seuraaminen ei ole parasta ja istumiseen annoin edelleen pääavun ja maahanmenokin oli vähän epävarma, mutta teki kuitenkin kaikki asennot, jee! Tästä 10 oli vähän liikaa, mutta otetaan nyt vastaan, kun niin monta kertaa mennyt nollille.

Luoksetulo oli tosi hieno! Mitä nyt ohjaaja antoi vahingossa myös suullisen käskyn! Meni jotenkin sekaisin sen kanssa, kun kierron jälkeen saa antaa molemmat. Ohjaajalla meni siitä vähän pasmat sekaisin ja mietin jotenkin tosi pitkään, että mitä ihmeen käskyjä mulla siinä yleensä on. Mutta Sipsi teki onneksi hyvin, eikä välittänyt ohjaajan sekoilusta ja tuomari armahti mun vahingon ja saatiin silti 10.

Loput liikkeistä oli taas tauon jälkeen. Ekana seuraaminen ja se sopi tosi hyvin meille, kun pystyin vähän tekemään pohjalle seuruuta ja Sipsi oli paremmassa vireessä kuin viimeksi. Teki oikein nätin seuruun omaan tasoonsa nähden! Jopa juoksussa pysyi hyvin mukana, eikä missään vaiheessa äännellyt yhtään. Oli 10 tästä nyt vähän liioittelua, mutta toisaalta tämä oli kyllä Sipsin suoritukseksi 10.

Sitten ohjattu. Sipsi teki oikein kauniisti ja tästä 10 oli ihan ansaittu.

Seuraavana tunnari. Sipsi oli alussa ihan normaali ja oletin, että se lähtee kiltisti kapuloille, mutta lähti juoksemaan ihan sivuun! Yritin uudestaan ohjata kapuloille, mutta Sipsi meni vaan sinne minne oli menossa ja kehän ulkopuolelle! En tajua miksi, kun ei siellä edes näkynyt mitään kiinnostavaa (siellä ei siis ollut ketään tai mitään, ihan vaan hiekkaa/nurmikkoa tms.). Kyllä sitten tuli sieltä pois käskystä ja laitoin vielä hakemaan sen oman kapulan ja haki sen sitten ihan kiltisti, mutta kehästä poistuminen, niin sehän on 0 ja Sipsin elämän eka keltainen kortti! (Ja -10 pistettä.)

Viimeisenä liikkeenä oli kaukokäskyt samasta kohtaa ja tässä Sipsi oli taas kerännyt itsensä ja teki oikein kauniit kaukot. Eihän sen tekniikka täydellistä ole, mutta huomattavasti paremmin piti takajalat paikoillaan kuin edellisessä kokeessa. Tästä 10 oli aikalailla ansaittu.

Palkintona pokaali ja vähän nameja Sipsille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti