18. huhtikuuta 2012

Tampereen kultaiset-treenit 15.4.2012 (ja muuta treenailua)

Oltiin Tampereella kultaisten tokotiimin treeneissä.

Seuraaminen: Sipsi edistää ja poikittaa. Nyt sentään vähän on parantunut etäisyys ja häiriönsietokyky. Täytyy olla tarkkana palkkapaikasta ja keskittyä siihen, ettei edistäisi ja kävellä sellaista vauhtia, että sen olisi helppo kävellä ilman poikittamista. Sivuasentoon se tulee edelleen välillä pompulla, vaikka treenien ansiosta osaa kyllä tulla nätistikin. Riippuu vähän sen vireestä miten se tulee.

Liikkeestä seisomaan jääminen: Jäi nyt ihan hyvin. Selvästi sille auttoi se käskysanan vaihto ja ei kuulemma ottanut askeliakaan. Vähän töpötys-ongelmaa on vielä, kun tulen vierelle, joten sitä asennossa nätisti odottamista pitäisi vielä treenailla erikseen. (Tämä tulee myös alon hypyssä esille.) Tehtiin pari liikkeestä istumaan jäämistäkin ja ne on hitaita, sitä pitää vahvistaa paljon.

Kaukokäskyt: Seisomasta istumaan ("bäk") on vielä hankala, ei mene kovin luotettavasti. Istumasta seisomaan ottaa helposti askelia takajaloilla. Maahanmeno seisomasta ("taakse") ei aina ole ihan täydellinen, mutta siitä takaisin seisomaan nousu on vähän parempi. Maasta istumaan ei aina nouse ekalla käskyllä ("istu"), mutta muuten siinä sarjassa ei ole ongelmaa.

Ruutu: Menee edelleen vaan ruutunauhan taakse. Opetan sille nyt kosketusalustan ja sen avulla oikeaa paikkaa pitkältä matkalta. Lyhyeltä matkaltahan se meneekin parempaan paikkaan.

Luoksetulo: Saattaa jäädä vähän vinoon istumaan tai sitten tekee pienen pompun. Pitää vielä vahvistaa sitä, että tulisi kerralla kunnolla perusasentoon. Tein pysäytyksiä naminheittoleikillä, se alkaa jo hiffata pysäytyksen ihan kivasti, mutta vielä nopeammaksi pitäisi saada.

Maanantaina oli taas omat treenit.

Seuraaminen: Kun vaan muistan palkata tarpeeksi takaa, niin pysyy kyllä siellä ihan kivasti. Tuntuu vaan niin hankalalta, jos en näe sitä itse. Pitäisi treenata paljon peilin kanssa.

Hyppy: Meinaa ennakoida istumista, joten pitää palkata aina seisomaan ja lopettaa liike siihen. Meinasi nyt ennakoida myös liikkeenohjaajan käsky sanaa ja kun sitten sanoin "höpsis" kun meinasi hypätä, niin ei sitten hypännytkään enää ollenkaan seuraavilla kerroilla.

Kaukokäskyt: Kun teen ihan läheltä niin sujuu ihan hyvin, paitsi seisomasta ottaa välillä edelleen askelia takajaloilla ja seisomaan nousut on vähän epävarmoja (varsinkin istumasta). 

Tehtiin myös kisanomainen treeni ja se meni ihan hyvin, jaksoi tehdä hyvin ja into kasvoi loppua kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti