22. huhtikuuta 2012

Kokeessa Hyvinkäällä

Sipsin toka koe.

ALO Hyvinkää 22.4.2012. Tuomarina Harri Laisi.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 9
Seuraaminen hihnassa 8,5
Seuraaminen vapaana 8
Maahanmeno 8,5
Luoksetulo 10
Seisominen 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 182 p. 1.tulos, sijoitus 6/23

Paikallamakuussa Sipsi katseli takapäätään ja jokin aika ennen kuin aika oli täysi, kääntyi rapsuttamaan tai katsomaan sinne kunnolla ja samalla meni lonkka-asentoon. Ilmeisesti siinä oli joku kärpänen tms. mikä häiritsi sitä.

Seuraaminen oli mitä oli, varmasti poikitti, jätätti ainakin muutaman kerran (annoin lisäkäskyjä muistaakseni  kummassakin osuudessa) ja käännökset oli väljiä.

Maahanmenossa jäi valmistelevalla seuraamisosuudella seisomaan. Taisi ennakoida seisomaanjäämistä. Pyysin sen takaisin seuraamaan ja teki siitä hyvin maaahanmenon.

Kokonaisuutena ei ollut ihan niin pulppuileva kuin viimeksi, mutta ihan iloinen silti. Liikkuri kysyi, että jännitinkö ja jotenkin kyllä taisin jännittää ja olla erilainen kuin yleensä. Ehkä näitä kokeita pitää vielä treenata. Harmi, kun ei tullut videoitua, kun ei ollut ketään tuttua mukana, mutta paikanpäällä sitten huomasin, että siellä olisikin ollut muutama tuttu.

Ilmoitin Sipsin pariin näyttelyyn, josko saataisiin sille se H nuorten luokasta ennen kuin se täyttää 2 v., ettei tartte mennä avoon sitä yrittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti