3. maaliskuuta 2013

Eiliset treenit

Käytiin eilen sporttikoirahallilla treenaamassa. Tehtiin enimmäkseen tilaa vaativia liikkeitä, mutta myös näitä mitä ollaan kotona treenailtu viime aikoina, eli kaukokäskyjä, sivuasentoa (seuraamista) ja tunnaria.

Aluksi ruutua. Meni vauhdilla ruutuun, mutta edelleen aika edessä on, korjaa toki taaemmas, jos odotan, mutta vaikka laitoin kosketusalustan, niin ei mennyt suoraan taakse. Täytyisi ehkä taas ottaa kosketusalusta kuuri, jotta muistaisi vähän paremmin etsiä sitä sieltä takaa.

Seuraavaksi tein vähän luoksetuloja. Selvästi paremmin pysähtyy, mutta ei kuitenkaan vieläkään tarpeeksi nopeasti kun välimatkaa on enempi. Sitten tehtiin hyppynoutoja ja heti kun kapula meni sivuun, skippasi hypyn ja juoksi suoraan hakemaan sitä. Tuli kuitenkin aina hypyn kautta takaisin. Pysäytin sen kerran ja palkkasin kun pysähtyi, joten se oli positiivista, että pystyin siitä sitten jatkamaan. Vieressä haukkui koko ajan treenikaverin koira, joten tämä ehkä myös hankaloitti tilannetta.

Ohjattuja noutoja, joista taisi joka kerta hakea oikean. Kerran meinasi mennä keskimmäiselle, mutta pysäytin sen ja pysähtyi taas kivasti ja sitten kunnolla ohjasin sen oikealle kapulalle. Tunnari tehtiin vain kerran ja suht kokeenomaisesti ja toi hyvin oikean, mutta taisi vähän mälvätä kapulaa suussa kun tuli sivuasentoon.

Yritin tehdä vielä kaukokäskyjä, kun ollaan niissä kotona edistytty, varsinkin seisomasta maahanmenossa. Mutta nyt oli ihan pihalla, selvästi siis olisi pitänyt ottaa helpotusta kun siirrettiin homma hallille. Kotonakin kun on vielä vähän epävarma, jos ei ole kosketusalustaa mukana. Kosketusalustalla teki kuitenkin hyvin. Lopuksi vielä seuraamista, joka oli aikamoista edistämistä, vaikka yritin tehdä paljon pysähdyksiä ja käännöksiä. 

Sipsi pääsi tuossa yksi päivä leikittämään Pepsiä ja toista labbispentua. Kauhean hauskaa oli, kun pitkillä jaloilla pääsi pinkomaan kovempaa kuin kakarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti