31. maaliskuuta 2013

Kaukomasennus

Viime viikot ollaan Sipsin kanssa treenattua kaukokäskyjä. Tuntuu niin masentavalta, kun ei edistytä niissä toivotulla tavalla.

Seiso-maahan vaihdoissa ollaan edistytty kun otin käyttöön nenäkosketusalustan. Kuitenkin välillä Sipsi palaa normaalin maahanmeno tyyliinsä, eli löntsähtää paikalleen, eikä mene hissinä. Maahan-seiso vaihdoissa ottaa joskus askeleen eteenpäin.

Mutta suurin ongelma kuitenkin on seiso-istu vaihdoissa. Vaikka muuten menisi nätisti taaksepäin, hirveän helposti ottaa hieman takatassuja alleen, eli eteenpäin. Tuntuu, että ollaan koitettu tässä vaikka mitä, mutta edistystä ei ole tullut. Aina kun otan välimatkaa, alkaa takajalat edetä. Nyt sitten viime päivinä olen harjoitellut luopumisen kautta eteisen kynnyksen yli. Kotona meneekin jo hyvin ja kynnys on auttanut paljon, saan jopa välimatkaa pidennettyä. Mutta tänään kun kokeilin treeneissä, niin Sipsi alkoikin sitten peruuttaa useampia askeleita "päk" käskyllä.

Lisäksi kun en ole nyt pitänyt näissä taaksemenoissa käsimerkkiä (koska aiemmin siitä ei ollut mitään hyötyä ja olen nyt opettanut uusiksi tarjoamisen kautta kumpaakin), sekoittaa sanat tosi helposti.

Istu-seiso vaihdot ovat onneksi alkaneet sujua, eikä ota niissä askeleita eteenpäin.

Ei auta muuta kuin treenata. Nyt on huhtikuussa enempi treenejä tiedossa, toivottavasti vaan ei ala juoksut juuri nyt.

1 kommentti:

  1. Kohta me harjotellaan tässä mun lähikentällä kunhan lumet sulaa! :)
    t. Rami

    VastaaPoista