2. kesäkuuta 2013

Kokeenomaisia treenejä

Viime keskiviikkona 29.5. käytiin Lauttasaaressa möllitokon jälkitunnelmissa tekemässä voittaja-luokka kokeenomaisesti. Tai no luoksetulon tein avomaisesti, samoin kuin liikkeestä seisomaan jäämisen istumisen tilalta.

Oli aika kuuma ja tuli muutama tunti odottelua. Sipsi oli rauhallinen ja kokeeseen menossa innokas. Paikallamakuussa kuunteli hyvin käskyn, kun otin sitä ennen kontaktin ja oli ihan intona kun tulin takaisin. Ollaan taas tehty purkin piilotusta, ettei ala uinumaan siellä maatessa.

Järjestystä en enää tarkkaan muista, mutta yleisesti ottaen meni ihan kivasti. Seuraamisessa jäi taas juoksussa, mutta muuten tuntui ihan hyvältä. Liikkeestä seisomisessa ei kääntynyt, ihan vähän vaan liikutti jalkoja. Luoksetulossa ei pysähtynyt ekalla käskyllä, joten uusi käsky ja käsimerkki vielä kaupan päälle, niin sitten pysähtyi.

Ruutu oli luoksetulon jälkeen ja Sipsi tähyili täysin toiseen suuntaan, jossa oli meidän kamppeet. Ja sinnehän se oli lähdössäkin. Kutsuin kerran alusta takaisin ja lähetin uusiksi, mutta ei mitään käsitystä ruudusta. Sitten lähti sinne luoksetulon merkille ja vaikka liikkurina toiminut Saana meni näyttämään ruudun, niin ei mitään! Okei joo ei olla hetkeen tehty, mutta kumma kun se oli niin totaalisesti kadottanut ajatuksen siitä. Menin sitten sen verran lähelle että löysi ruudun.

Tunnarissa ei mitään ongelmaa ja noudotkin meni ihan kivasti. Se loppuasento nyt ei vieläkään ole täydellinen ja heiluttaa päätä kun otan kapulan pois, mutta muuten ihan hyvät.

Tehtiin sitten eilen 1.6. vähän noita huonosti menneitä kertauksena. Juoksua vahvistin palkkaamalla siitä ja ruutua tein niin, että ne omat kamat oli siellä lähellä häiriönä. Ja sehän se on Sipsille niin vaikeaa, meni ensin tavaroille, mutta osasi sieltä sitten kuitenkin korjata ruutuun. Tehtiin vähän muutamasta eri suunnasta paria eri ruutua ja kyllähän se sitten muistui taas mieleen.

Sitten vielä liikkuroituna seuraaminen (jossa juoksuosuus mistä palkkasin), luoksetulo (pysäytin suullisella ja käsimerkillä ja pysähtyi hyvin), ruutu (jonne juoksi hienosti vaikka luoksetulo oli siitä aika läheltä) ja nouto, josta palkkasin vauhdista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti