15. heinäkuuta 2013

Kohti voittajaa

Olen nyt ilmoittanut Sipsin pariin voittajaluokan kokeeseen, joten onhan sitä sitten toki myös täytynyt enempi treenailla. Tällä hetkellä vaan tuntuu, että kaikki hajoaa käsiin, mutta ehkä tästä vielä jotain kasaan saadaan ja jos nyt ei sitä ykköstä vielä näistä kokeista, niin onhan tuossa syksyllä vielä paljon kokeita tulossa.

Viime aikoina meillä on treeneissä ollut erityisen ongelmallisia nämä:
  •  Liikkeestä istuminen, ei meinaa millään mennä istumaan, jos on vähänkin korkeammassa vireessä. Jää seisomaan. Kaksoiskäskyllä sitten kyllä menee. 
  • Ruutuun tuppaa jäämään tosi etuosaan, joten pelkona on, että menee maahan ulos ruudusta. Lisäksi ottaa kovasti häiriötä muista merkeistä ym. 
  • Tunnarissa on nyt yllättäen alkanut kisavireessä nostelemaan vääriä. On myös pari kertaa nyt juossut ihan pokkana kapuloiden yli johonkin kauemmas. On kyllä sitten itse löytänyt kapulat, mutta en tiedä miten tuohon pitäisi reagoida. 
  • Luoksetulo on se meidän ikuisuusprojekti. Seisomisessa valuu ja voittajassahan se seisominen pitäisi tehdä siellä tosi kaukana! 
  • Kaukokäskyt on vaan liian huonossa jamassa edelleen! Nyt ongelmana on taas se maasta seisomaan nousu liian pitkänä, jolloin ei mene siitä pitkästä seisomisesta taakse maahan, eikä tarpeeksi taakse istumaan. Maasta istumaan nousussa edelleen on huono asento. 
  • Seuraamisessa tuppaa kisavireessä taas edistämään ja lisäksi on nyt alkanut pärskimään, varsinkin askelissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti