11. lokakuuta 2013

EVL:ää harjoittelemassa

Kävimme viime tiistaina HSKH:n järjestämässä harkkatokossa treenaamassa EVL-liikkeitä vähän kokeenomaisemmin.
Odotellaan omaa vuoroamme

Ekana liikkeenä tunnari. Aika sopivaan vireeseen sain Sipsin, mutta juostessaan kapuloille onnistui kuitenkin tönäisemään juuri sen oman kauemmas ja sen takia siihen tuli sähläystä, kun ei meinannut löytää sitä omaa. Onneksi kuitenkin tajusi varmistaa sen kauempana olevan ja ottikin sitten heti sen (tosin pudotti kerran matkalla). Ja loppuluovutus pitää saada kauniimmaksi.


Seuraavana metallihyppynouto. Nyt näytti ihan sujuvalta lukuunottamatta loppuasentoa. On vähän liian edessä ja väistää kun otan kapulaa.

Sitten luoksetulo. Alun maahanmeno hyvä. Mutta. Ei pysähtynyt. Toisella käskyllä varmistin käsimerkillä. Plääh, ei mitään kehitystä tässä.


Seuraavana tehtiin ohjatun noudon alku. Eli lähetin vain merkille. Meni aika hitaasti ja jäi vähän vinoon, mutta tajusi kuitenkin mitä oltiin tekemässä vaikka ei olla oikein harjoiteltu kokeenomaisesti. Palkkasin tästä.

Seuraaminen sitten taas. Huoh. Siinä on niin paljon kaikkea vikaa etten tiedä mistä aloittaisin.Seuraamisen jälkeen zeta. Noh, eihän se seuraaminen yhtäkkiä sitten tähän liikkeeseen ollut paremmaksi muuttunut, mutta asennot teki ihan nopsasti ja varmasti. Kävelen itse hitaammin tässä, joten sillä on varmaan seuraamiseen vaikutusta, mutta toisaalta en tiedä onko Sipsillä sitten vaikeampi seurata tuossa nopeudessa.

Viimeisenä tein kaukojen alun. Ekasta istumisesta palkka, vaikka ei täydelliseen istumiseen noussutkaan.

Paikallamakuut olisivat olleet yksilöliikkeiden jälkeen, mutta en ehtinyt jäädä odottamaan niitä.

Välien kävelyt oli nyt aika kivannäköiset ja palkkaaminen myös ihan ok. Hyppää mua vasten, mutta menee kuitenkin kivasti alaskin ja voin myös taputella siellä. Lopussa on ryntäämässä ulos kehästä ja seuraamisessa kerran katsoi palkalle päin, kun lähestyttiin sitä. Muuten ei ottanut nyt häiriötä repusta. Toisaalta ei esim. luoksetulossa ollut yhtään suuntaamassa sinne repulle, vaikka treeneissä tekee hienot jarrutukset kun on takapalkka tiedossa. Pitää harjoitella sitä vielä enempi kokeenomaisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti