12. heinäkuuta 2014

Sipsille TK3!

Tänään käytiin sitten Sipsin kanssa viimeistä kertaa voittajaluokassa, kun saatiin kolmas ykköstulos!

VOI Espoo 12.7.2013, tuomarina Riikka Pullinen.

Paikallamakuu 10
Seuraaminen 9
Istuminen liikkeestä 9,5
Luoksetulo 5
Ruutu 10
Hyppynouto 10
Metallinouto 10
Tunnistusnouto 6
Kaukokäskyt 6
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 262,5 p. 1. tulos ja sijoitus 2. Ja TK3!

Kenttä oli Niittyportin kenttä ja oli ihan mukavan rauhallinen sijainti. Sää suosi myös, oli pilvistä, eikä kovin kuuma. Sipsi oli ehkä vähän liiankin korkeassa vireessä.

Paikallamakuussa Sipsi oli siirtänyt toista tassua leveältä kapeammaksi, mutta tuomari ei vähentänyt pisteitä siitä. Sanoi samaa myös kahdelle viereiselle koiralle, että olivat liikuttaneet vähän tassua (saivat kumpikin myös 10).

Sipsi ja vieruskaverit valmistautumassa paikallamakuuseen.

Sipsin leveä makuuasento.

Liikejärjestys oli tunnari, kaukokäskyt, metallinouto, seuraaminen, luoksetulo, hyppynouto, istuminen ja ruutu. Kaikki liikkeet tehtiin siis putkeen. Järjestys oli meille ihan kiva, seuraamista ja liikkeestä istumista ennen juuri noudot, jotka nostavat virettä.

Aloitettiin tunnarilla ja Sipsi katseli kehän ulkopuolelle, Rami oli vissiin tullut juuri siihen kehänauhan viereen. Lähti kuitenkin hyvin tunnariin ja nuuhki hyvin, löysi tunnarin aika nopeasti ja otti heti. Mutta sitten kun oli niin kova kiire, niin pudotti kapulan ja ei saanut kunnolla sitä otettua, vaan pudotti vielä uudestaan! Loppuasento kuitenkin nätti. Kuutonen siis tästä kahdesta pudottamisesta.

Kaukokäskyissä aika kiva eka seisomaannousu, mutta siitä sitten menikin maahan, eikä istumaan, kuten kuului, ollaan ehkä vähän liikaa tehty maasta seisomaan ja siitä takaisin maahan. Nousi kuitenkin istumaan toisesta käskystä (vaikka maasta istumaan käsky onkin oikeasti eri). Istumasta sitten maahan ok ja maasta istumaankin suht kiva Sipsin tekemäksi (ei niin kenottava). Mutta istumasta seisomaan hyppäsi ihan kunnolla eteen, jota ei treeneissä yleensä tee. Seisomasta maahan otti takajalat vähän alleen. Tästä kuutonen on ihan ok numero.

Onnistuin heittämään metallikapulan pystyasentoon, mutta eipä se Sipsiä haitannut, vaan haki tosi nätisti. Loppuasentokin ihan kiva, ihan pikkuisen taisi liikauttaa toista tassua.

Sitten seuraaminen. Sipsillä oli vähän ehkä liikaakin virtaa ja oli vähän edessä ja vinossa. Askeleet meni myös aikamoiseksi pomppimiseksi. Tällä seuraamisella ei kyllä taida EVL:ssä pärjätä, vaikka saatiinkin nyt 9.

Luoksetulossa Sipsi lähti ihan älyttömän kovaa vauhtia, eikä pysähtynyt ekalla käskyllä ollenkaan. Maahanmeno sen sijaan oli aika nätti, mutta toisaalta se ei ehtinyt siihen ottaa yhtään vauhtia. Tästä siis vitonen.

Sitten hyppynouto. Muuten tosi nätti, mutta taas vähän levoton loppuasento. Ei niin paha kuin viimeksi, mutta selvästi siirtelee tassuja. Vauhti oli kyllä hieno.

Liikkeestä istumista jännitin, kun viimeksi se meni nollille ja oli pakko vilkaista tekikö se Sipsi sen vai ei. Mutta tekihän se sen ja vieläpä suht nopeasti (yleensä tämä on tosi hidas). Tosi paljon oltiin edellisellä viikolla tehty tuota istumaanmenoa, mutta siinä pysymistä ei, joten Sipsipä sitten liikutti tassuja, kun menin taakse. Tästä 9,5 oli ehkä hieman liikaa, mutta ei parane valittaa. :D

Viimeisenä ruutu, johon Sipsi meni hyvällä vauhdilla ja aika kivaan kohtaan keskelle ruutua. Hyvä vauhti myös sivulle tuloon, mutta seuraaminen oli edelleen hieman edistävää ja vinoa.

Olin tosi yllättynyt, että saatiin ykköstulos, vaikka kolme isojen kertoimien liikettä meni pieleen. Muuten oli kyllä tosi kiva fiilis taas tehdä Sipsin kanssa, se oli iloinen ja innokas. Tuomari sanoi, että ei tästä voi mitään muuta kokonaisvaikutukseksi antaa kuin kympin. :) Nyt sitten pitäisi ihan tosiaan alkaa sitä EVL:ää miettimään, hui!

Jee, TK3 kasassa! Saatiin palkinnoksi Nalle Puh muki (Rami sai sen) ja suklaapatukka.

Tässä linkistä videoon suorituksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti