16. heinäkuuta 2014

Sipsin EVL-treenit

Nyt kun voittajaluokasta päästiin eroon, niin ollaan sitten urakalla treenattu merkin kautta ruutuun ja ohjatuille menoa. Ja onpa vaikeaa! Merkki oli ihan unohduksissa, mutta onneksi se näyttää suht hyvin palautuneen. Ja ruutuun menokin alkaa jo jotenkin sujua merkiltä. Tosin nyt on taas hieman huomattavissa sitä huonosti opetetun ruudun paikan ongelmaa, eli pysähtyy tosi herkästi heti ruutunauhan taakse, jos ei ole targettia. Mutta tajuaa sentään lähteä ruutuun näytettyyn suuntaan, vaikka ihan suoraan ei aina ole juossut, niin kuitenkin osaa jo etsiä ruudun ja juosta sinne.

Ohjattu sen sijaan tuntuu tosi vaikealta edelleen. Sunnuntain treeneissä ei löytänyt koko kapuloita ennen kuin useamman kerran näytettynä. Maanantaina haki aika kivasti oikean vähän helpommalla kentällä. Ja sitten taas tiistain treeneissä oli menossa keskimmäiselle ja kun pysäytin, niin ei mitään käsitystä siitä vasemman puoleisesta (sen sijaan lähti ruutuun). Saas nyt nähdä ehtiikö tätä saada kuntoon, kun ensi viikolla olisi jo tarkoitus eka startti ottaa.

Noutojen palautuksia ollaan myös työstetty, teputusta esiintyy varsinkin ohjatun jälkeen, kun se on ilmeisesti niin hauskaa kun saa juosta niin pitkän matkan kapulan haussa. Tunnarin poimiminen sujuu treeneissä hyvin, mutta pitää vielä kokeilla palkkaamattomuus treeneissä sitä.

Kaukokäskyjä ollaan päivittäin tehty kotona (tai siis metsälenkeillä) ja yritetty kasvattaa reilusti matkaa. Välillä Sipsi tekee tosi nätit seisomasta maahan ja istumaan menot ja välillä taas saattaa mennä istumaan pitäen etujalat paikallaan. En tajua miten se on niin surkeasti opetettu...

Seuraamista ollaan myös muutaman kerran otettu ja on tehnyt nättejä askelia. Perusseuraaminen toki tuppaa edelleen olemaan edistävää ja hieman vinoa, mutta enpä haaveilekaan täydellisestä seuruusta.

Paikallaolot on treeneissä sujuneet ja liikkeestä istumista ollaan myös välillä kertailtu. Zetaa voisi kyllä myös kokonaisuutena harjoitella. Luoksetuloa ollaan tehty "salatakapalkalla" ja ihan kivoja stoppeja on välillä osoittanut. Pitäisi nyt vaan muistaa niitä läpijuoksujakin ottaa väliin, ettei ala hidastella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti