21. helmikuuta 2016

Sipsi rallyili vähän paremmalla menestyksellä

Käytiin Sipsin kanssa 21.2.2016 toisessa voittajaluokan kisassa. Nyt menikin sitten hieman paremmin kuin ekalla kerralla. Jo rataantutustuessa ajattelin, että nyt ei ole mitään sellaista liikettä, mihin ei pystyttäisi.

Ensimmäisellä kyltillä oli seisominen ja maahanmeno. Sipsi meni maahanmenossa vinoon, koska jostain oudosta syystä johtuen näytin sille käsimerkin oikealla kädellä! Näissä tekisi aina mieli sanoa, että uusin, kun kyllähän se nyt osaa suoraankin mennä, mutta kun tuo vinous on vaan -1 virhe, niin tietenkään niitä ei kannata uusia!

Sen jälkeen rata menikin hyvin kunnes tultiin oikealla seuraamiseen. Siinä käännös oikeaan -1 tehtävä väärin suoritettu, spritaali vasemmalle -3 tehtävä väärin suoritettu ja käännös vasemmalle -1 kontrolli. Eli ihan ei vielä tuo oikealla seuraaminen sujunut, mutta kuitenkin sen verran vähän noita virheitä, että lopputulos hienosti 94 pistettä ja sijoituttiin kolmansiksi. Tuomarin kommentti "kauniisti ohjattu innokasta koiraa". Sipsi olikin tosi innokas tällä kertaa, pystyi kuitenkin aika hyvin keskittymään ja kun ei ollut mitään tosi hankalaa kylttiä, niin yhdessä tekeminen oli ihan mukavaa.

Sipsi odottaa vuoroaan.
Rata.
Hyvä kontakti.

Näköjään jo seisominen oli hieman vino ekalla kyltillä.
Ilme!
Pujottelu.
Juosten.
Istuminen täyskäännöksen jälkeen.
Houkutukset ei Sipsiä paljoa kiinnosta.
Vielä houkutusten ohittamista.
Ratakuvat on ottanut Elli Pehkonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti