6. maaliskuuta 2016

Kisaviikonlopun osa 2: rallytokoa

6.3.2016 oli sitten vuorossa rallytokoa Porvoossa. Tuomarina Anna Klingenberg.

Sipsi oli vuorossa ensin voittajaluokassa. Radalla oli tosi vähän oikealla puolella seuraamista ja sehän sopii meille. Mutta nuo kaksi peräkkäistä puolenvaihtoa ja tuplakäännös vasempaan vielä sen jälkeen vähän kyllä pelottivat. Ja niinhän siinä kävi, että Sipsi meni toisessa puolenvaihdossa (jalkojen välistä) sekaisin ja jouduin uusimaan sen. Sen jälkeen rata sujuikin ihan hyvin ja Sipsi oli mukavassa vireessä.

Tosin kyltti 7, eli istuminen, seisominen ja maahanmeno meni taas vinoksi. Sipsi nousi jo seisomaan vinoon ja kun tiesin, että siitä oli jo mennyt piste, käskin sen sitten siitä maahan, jolloin meni tosi maahankin vinoon. Mutta vaikka kuinka tuo tuntuu tosi isolta virheeltä (ja sen takia tekisi mieli ottaa uusiksi), se on vaan sen -1. Myös kyltillä 9 (koira eteen vasemmalta sivulle) oli merkitty -1, en ole varma istuiko Sipsi sitten edessä sen verran vinossa.

Käytösruudussa tosin meinasi käydä hullusti, kun Sipsi meinasi koko ajan valua maahan. Ehti jo alussa kerran valahtaa, mutta onneksi aika ei vielä ollut alkanut ja sain sen korjattua! Kerran myös suorituksen aikana meinasi valua, mutta sain sen pelastettua lisäkäskyllä.

Tulos yhteensä siis 95 pistettä ja sijoitus 1! Jee!


Nachon radalla ei ollut mitään kovin ihmeellistä, joka olisi etukäteen huolestuttanut, ainoastaan eka kyltti, seiso, kierrä koiran ympäri, on sellainen, että siinä Nacho on usein noussut vinoon. Tällä kertaa se kuitenkin sujui ihan loistavasti, mutta sitten myöhemmin kyltti 14, istu, maahan, istu, ei sujunutkaan, vaan Nacho meni maahan vinoon. Muuten rata sujui erinomaisesti, joten pisteitä Nacholle 99. Myös yksi toinen koira sai 99 pistettä, joten meille taas ajan perusteella sijoitus 2.Tytöt saivat valita itse palkintokasseista mieluiset palkinnot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti