10. huhtikuuta 2016

Finlandia Working Cup, Inkoo 10.4.2016

Osallistuttiin Nachon kanssa ekaa kertaa tämmöiseen epäviralliseen joukkuekisaan. Meidän joukkueessa oli Nachon alokasluokassa, Nachon sisko Parka (lainaohjaajalla) avoimessa luokassa ja Nachon äiti Riepu voittajaluokassa.


Joukkueet jaettiin neljään porukkaan ja eri porukat ohjattiin eri rasteille aloittamaan suoritukset. Me aloitimme rastilta, jossa tuli kaksi markkeerausta niitylle. Näistä Nachon tuli hakea viimeksi tullut ja Parkan olisi pitänyt hakea se toinen. Sen jälkeen Riepulle tuli ohjaus niityn yli metsikön puolelle, suoraan sen toisen markkeerauksen yli. Vähän jännitti, kun matkat olivat aika pitkiä.

Alussa tuli kolme laukausta. Ensin sitä ohjausta varten ja sitten kaksi markkeerauksia. Nacho meinasi jo kolmannella hieman hytkähtää, mutta ei kuitenkaan ollut mitenkään menossa. Lähti kivasti hakemaan omaa damiaan, mutta ei ihan suoraan muistanut missä se oli, vaan joutui vähän aikaa etsimään. En edes yrittänyt mitenkään auttaa sitä, kun oli kuitenkin suht lähellä koko ajan. Parkalla ei mennyt niin hyvin, se lähti etsimään sitä Nachon jo hakemaa, eikä totellut lainaohjaajan pysäytys- tai ohjauskäskyjä. Riepu sitten taas jäi kiinni siihen Parkalta "jääneeseen" (damin heittäjä siis haki sen pois) damiin, eikä millään suostunut menemään siitä pidemmälle.

Seuraavalla rastilla oli walk-uppia. Tämäkin vähän jännitti, mutta onneksi oltiin edellisenä päivänä treenattu juuri tätä ja Nacho oli saanut hakea markkeerauksia palkkana hyvästä seuraamisesta. Tehtävässä tuli ensin markkeeraus Nacholle, sitten kaksoismarkkeeraus, josta toinen Parkalle ja toinen Riepulle. Nacho joutui taas etsimään sitä damia, eli ei kovin hyvin markkeerannut, mutta löysi sen sitten kuitenkin. Nachon sai sen jälkeen kytkeä, kun Parka ja Riepu tekivät omia juttujaan.

Sitten oli metsärasti, jossa Nacholle tuli ykkös markkeeraus ja lyhyt linja, jonka se meni ihan nätisti ja löysi heti damin.

Viimeisenä rastina oli vesitehtävä. Markkeeraus tuli joen yli pieneen puskaan. Matka tuntui tässäkin aika pitkältä. Nacho meni kuitenkin ihan kivasti hakemaan damin, mutta sitten pudotti sen ja ravisti. Tuomari sanoi, että oikeassa kokeessa liike menisi nollille, mutta hän nyt antaa armoa, kun on epävirallinen kisa. Vesijuttuja meidän pitää kuitenkin vielä harjoitella paljon.

Nacholle kertyi pisteitä 85, eli ihan hyvin meni. :)

Nacho, Parka ja Riepu (kuva Leena Kangas-Järviluoma)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti