3. heinäkuuta 2016

Nacho tokojoukkueessa

Ilmoitin Nachon Golden ringin joukkueeseen Suomen Noutajakoirajärjestön kokeeseen. Ei ehditty koetta varten oikein treenata, mutta kyllähän nuo alokasluokan liikkeet on sen verran helpot, että menevät tuollaisen parin viikon rankan reissunkin jälkeen ihan sujuvasti. ;)

Eli koe Tammelassa 3.7.2016, alokasluokka, tuomarina Susanna Berghäll (uusi tuomari, hänen eka koe).

Paikallamakuu 9,5
Seuraaminen 9,5
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 9,5
Noutoesineen pito 9,5
Kaukokäskyt 10
Hyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 9,5

Yhteensä 192 p., kunniapalkinto, sijoitus 1. Joukkueen sijoitus 3.

Paikallamakuuta jännitin hieman, kun ei olla sitä aikoihin porukalla otettu. Nacho hieman vilkuilikin muita ja liikkeen alkaessa myös liikkuria. Meni kuitenkin ekalla käskyllä maahan, huh. Tosin oli sitten aikalailla vinossa. Onneksi tuomari otti tästä vaan puoli pistettä miinusta, eli saatiin sentään 9,5.

Seuraaminen oli ihan ok, ehkä muutama pieni kontaktin pudotus tuli, mutta nyt on jo kiva tehdä seuraamista, kun Nachokin tietää mikä on homman nimi. Tästä 9,5.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä. Vähän jännitin tätäkin, kun Nacho on välillä jäänyt puolittaiseen asentoon, mutta onneksi meni nyt hyvin, siitä siis 10.

Luoksetulo tuntui kivalta, tosi kovalla vauhdilla tuli, mutta hienosti jarrutti sivulle ja tuntui tulevan ihan hyvin. Ilmeisesti tuomari vähensi puoli pistettä vinoudesta, eli 9,5.

Noutoesineen pito meni myös tosi hyvin, en tiedä mistä lähti puoli pistettä, ei kait se nyt tässä liikkeessä vinoudesta voi lähteä?

Kaukokäskyt onnistuivat myös. Tein Nacholle alkuun jalkojen koskettamisen muistutuksena, se kun on nyt välillä tehnyt huonoja maahanmenoja liikuttaen etutassuja. Mutta tosi hyvin meni nyt ja itse vaihdoissa ei ollut ongelmaa, vaikka liikkuri seisoi takana. Eli niistä 10.

Hyppy sujui myös tosi hienosti, vaikka sitäkään ei olla harjoiteltu. Ilmeisesti puoli pistettä meni taas vinoudesta, koska siitä tuomari lopussa mainitsi, että perusasennot ovat hiukan vinoja. Eli siitä siis 9,5.

Nacho ottaa rennosti oman suorituksen jälkeen (kuva Eeva Jääskeläinen)

Kovin paljon Nachossa ei näkynyt reissun väsymys, mutta ehkä vähän kuitenkin, oli aika rauhallista se tekeminen. Kuitenkin hienoa, että jaksoi noinkin hyvin keskittyä. Olimme tällä tuloksella luokan ykkösiä.

Palkintopallilla (kuva Eeva Jääskeläinen)

Nacho ja palkinnot

Lisäksi meidän joukkue sijoittui pronssille ja Nacho sai vielä tämmöisen kiertopalkinnon kokeen parhaana kultaisenanoutajana. :) Eli kerrassaan hyvä päivä.


Kokeen paras kultainennoutaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti