2. huhtikuuta 2017

Nacho Christan koulutuksessa ja tokotiimeilemässä

Perjantaina oli Christa Enqvist-Pukkilan tokokoulutus. Teimme Nachon kanssa ekalla kierroksella kokeenomaisen treenin, jotta saimme Christan kommentit siihen. Teimme kaikki avoimen luokan yksilöliikkeet.

Christan kommentit
-kokonaisuus plussan puolella! Häiriöherkkä, mutta koska luonteeltaan suhteellisen rauhallinen, ei anna levotonta vaikutelmaa. Silloin kun keskittyi, fokus tekemiseen oli hyvä. Liikkeiden alut, loput ja välit olivat hyvät.
-Luoketulossa vähän liikutti tassuja jätössä. Vauhti oli hyvä.
-Seuraamisessa kontakti putoilu ajoittain ja sitten hallin nurkassa oli joku erityisesti Nachoa kiinnostava haju, jota se haisteli pitkään ja sitten kun menimme lähelle, sen keskittyminen herpaantui täysin ja se meni katsomaan sitä.
-Noudossa sillä oli vaikeuksia, koska unohdin antaa laipallisen kapulan ja liikkuri toi jonkun sorvatun kapulan, eikä Nacho ole sellaista ikinä noutanut. Se toi sen siis ihan vinosti ja hypähti pois perusasennosta, kun olin kapulan ottanut.
-Zetassa Nacholla oli paljon vaikeuksia. Ei tehnyt seisomista ja oli vaivaantuneen näköinen (haukotteli alussa). Tämä vaatii työstämistä.
-Hypyssä varasti, kun aukaisin suuni. Tätä voisi työstää ihan vaan siten, että aukoo suuta ilman käskyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti