17. toukokuuta 2012

Möllitokoilemassa taas vaihteeksi

Eilen treenattiin kokeenomaisesti ja kaikki meni hyvin, mutta lähdettiin nyt sitten kuitenkin vielä tänään harjoittelemaan kisatilannetta möllitokoon. Saatiinkin odotella omaa vuoroa muutama tunti, kun mölliluokassa oli reilusti osallistujia ja oltiin omassa luokassakin vasta 7. koira. Sipsi otti tosi rennosti omalla alustallaan, mutta kun lähdettiin tekemään se oli heti valmiina.

Möllitoko Hyvinkää 17.5., tuomarina Anu Vihervaara

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 10
Seuraaminen vapaana 10
Maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Seisominen 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10
Yhteensä 200 p. 1.tulos, sijoitus 1/9

Pikkuisen tylsän näköinen rivi, mutta aivan huippua kyllä! :D Sipsi teki tosi hienosti, ainoastaan pari pikkujuttua tuli, vähän nuuhki maata paikallamakuussa hetken aikaa ja kerran korjasi etujalkojen asentoa. Seuraamisessa menetti ehkä kerran kontaktin, mutta paikka oli nyt taaempana ja tarpeeksi lähellä. Tuomari tuli jopa kokeen jälkeen kysymään, että miten oon opettanut sille noin hienon seuraamisen. :D Ja liikkuri kysyi, että onko se käyttölinjainen. Liikkeestä maahanmenon loppuasennon se ennakoi ihan hiukan, siitä olisi ehkä voinut jopa puoli pistettä vähentää, mutta tuomari ei tainnut raaskia rikkoa hienoa kymppisuoraa. 

Eilisissä treeneissä tehtiin tunnaria, joka meni hyvin, kerran otti väärän suuhun, mutta muuten etsi kiltisti omaa lähistölle piilotettua kapulaa. Nyt pitää vaan piilottaa myös muiden eteen ja ihan lähelle, kun meinasi joka kerta etsiä sitä aika kaukaa. Ruutuun meni hyvin alustalle, mutta ilman sitä tuppaa edelleen menemään heti nauhan taakse. Noudot teki hyvin ohjatun kapulalla ja väliin tein myös metallin ja sorvatulla kapulalla (treenikaverin) ja nekin sujui. Lisäksi tein metallilla kiertoa ja piti sitä tosi nätisti.

2 kommenttia:

  1. Aika kiva rivi! :) Aika hyvällä mielellä SM:iin tuollaisen rivin kanssa...

    VastaaPoista
  2. Joo hyvällä mielellä kyllä, rauhoittaa kummasti kun tietää, että ainakin periaatteessa koira osaa. Tokihan sitä voi aina joku virhe tulla, varsinkin kun ohjaaja saattaa sitten olla jännityksen takia ihan outo.

    VastaaPoista