11. marraskuuta 2012

Ohjattua noutoa ja ruutua kentällä + kotitreeniä


Eilen päätin lauantain kunniaksi lähteä kentälle, kun kerrankin valoisan aikaan ehtii johonkin. Sain liikkureiksi pienet kaverit Neelan (5 v.) ja Tiituksen (6 v.). Aluksi otin pari kertaa ohjattua noutoa niin että pikkuapurit vei kapulat vuorotellen eri puolille. Sipsi haki nätisti kummatkin, tosin oikeassa sillä oli pieni mietintätauko, en ole varma katsoiko sen viennin, mutta haki kuitenkin sitten hyvin.

Sitten päästin apurit viereiseen leikkipuistoon ja tein Sipsin kanssa vähän merkkiä, jonka se teki aika kivasti, vaikka ei sitä olla kauheasti ikinä treenattu. Sitten merkiltä ruutuun ja sekin meni ihan kivasti, joskin taisi mennä takareunan yli, mutta parempi sekin kuin liian lyhyeksi jääminen.

Sitten vielä kunnon seuraamispätkä ja siitä palkkakupille. Seuraaminen tuntui aika kivalta, eikä edistänyt kauheasti. Otin paljon kääntymisiä ja siitä suoria pysähdyksiä. Juoksu ja hidas käynti tuntuivat myös aika kivoilta. Peruuttamista ollaan harjoiteltu sisällä, mutta se ei ole vielä sillä mallilla, että sitä voisi kentälle viedä.

Kaukoja ja tunnaria ollaan tehty sisällä. Yleisesti ottaen tuo hyvin tunnarin, jos ei ole liian isoa häiriötä kiihdyttämässä (ruokakuppi). Kaukokäskyt sujuu melko kivasti, joskin se seisomasta maahanmeno on edelleen vaiheessa, Sipsi ei ymmärrä "taakse" käskyä. Nenäkosketusalustalla tekee nätisti, mutta ei kuuntele sitä käskyä hyvin ja sitten heti kun teen ilman tai muiden yhteydessä, niin lävähtää suoraan maahan tai menee taakse istumaan.

Maahanmenoa nenäkosketusalustalla

"Tein hyvin, saisinko namin?"

Tunnaria
Hieno luovutus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti