16. joulukuuta 2012

Päivän treenit

Vähän epäahkerasti ollaan treenailtu tässä viime aikoina, kun ulkona ei viitsi mitään tehdä, sisällä ei kauhean paljon mahdu ja mitään säännöllistä hallivuoroa ei ole. Tänään oltiin kuitenkin hallissa treenaamassa.

Otettiin ekaksi ruutua, Sipsi meni tosi nätisti ekalla ruutuun, ei ihan taakse, mutta aika keskelle kuitenkin. Unohdin, että meidän piti tehdä kosketusalusta-kuuri, joten tehtiin ilman. Jätin Sipsiä eri puolelle ruutua ja aika kivasti hakeutui aina ruudun keskiosaan.

Sitten vähän seuraamista eri nopeuksilla ja käännöksiä ja askelia. Muuten kivasti meni, mutta vähän oli edistämistä. Pitää vaan muistaa huomauttaa, jos meinaa liikaa keulia.

Tunnari tehtiin isolla kasalla kapuloita ja Sipsi teki tosi nättiä nuuhkimista, vähän taisi maistella vääriä, mutta toi nätisti oman, kun viimein löysi sen. Sitten tehtiin luoksetuloa ja siinä on kyllä tosi paljon töitä vielä, ekalla kerralla Sipsi ei ollenkaan pysähtynyt käskystä. Kaukokäskyinä otin vähän seisomaan nousua ja palkkasin taakse pallolla, istumasta seisomaan meni kivasti, mutta maasta seisomaan liikkui eteenpäin.

Sitten teimme vielä jättöliikkeitä ja asennoissa pysymistä ja se meni oikein kivasti. Sitten paikallaolot ryhmässä, istuminen meni hyvin, mutta paikallamakuussa katsoi taas liikkuria ja meni sitten viereisen käskystä maahan. Tuota täytyy nyt tosissaan treenata, ettei välitä liikkurista tai viereisistä.

Kun tultiin treeneistä kotiin, totesin, että auton takapenkki on aika kamalan näköinen, kun kaikki tokotavarat on ihan sekaisin siellä. Joten raahasin ne kaikki kotiin ja tässä tulos:


2 kommenttia:

  1. No joo, kyllähän niitä kertyy. Mutta toisaalta tarttisin vielä punaiset ruutumerkit, erikokoisia metalleja ja jonkun hyvän kassin johon saisin nämä kaikki tungettua. :D

    VastaaPoista