2. joulukuuta 2012

Lempäälässä kokeilemassa

Käytiin sitten Lempäälässä asti hakemassa kakkostulos ja vielä kamalassa lumituiskussa ajettiin. Onneksi oli Rami kuskina, vähän jännitti välillä, kun pöllysi lumi sen verran, ettei meinannut nähdä mitään.

Toko AVO, Lempäälä 2.12.2012, tuomarina Rolf Björklund.

Paikallamakuu 8
Seuraaminen 9
Maahanmeno liikkeestä 7
Luoksetulo 5
Seisominen liikkeestä 6
Nouto 10
Kaukokäskyt 6
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 150 p. 2. tulos

Paikallamakuussa oli mielestäni hyvin kuulolla etukäteen, mutta sitten ei kuitenkaan mennyt maahan ekalla käskyllä vaan nytkähti vaan vähän alemmas ja jouduin sanomaan toisen käskyn. Itse makuu hyvin ja samoin sivulle nouseminen. Seuraaminen oli tosi kivan tuntuista Sipsin seuraamiseksi. Ihan parasta mitä se nyt osaa.

Liikkeestä maahanmeno meni muuten hyvin, mutta pomppasi istumaan jo kun olin tulossa takaa sen viereen. Luoksetulossa juoksi hyvää vauhtia suoraan viereen, eikä edes hidastanut pysäytyskäskystä. Liikkeestä seisomisessa jäi suht alussa kokonaan ennakoimaan jättöä, sitten teputti jaloilla kun lähestyin sitä ja olisikohan ehtinyt vielä istua perusasentoonkin ennen liikkurin käskyä. Kaukokäskyissä nousi ekalla seisomaan ja yhden kerran taisi tulla kaksoiskäsky. Ja olisiko vielä noussut perusasentoonkin ennakoiden. Hyppy ja nouto sentään meni just niinkuin piti.

Eli jotain parannusta viime kertaan, mutta nuo ennakoimiset söi taas pisteitä harmittavasti. Tuomari kehui ohjaamistani ja Sipsin kanssa oli tosi kiva fiilis mennä tekemään, kun se teki innokkaasti ja hyvin (noita muutamia virheitä lukuunottamatta). Ei ollut kuitenkaan mitenkään pahasti ylivireessä, ryntäämässä mihinkään ja sain hyvin virettä laskettua itse liikkeisiin (paitsi tuohon luoksetuloon, jota ei selvästi olla tarpeeksi treenattu). Nyt vielä kun noihin jääviin keksisi jonkun keinon. Hyvä fiilis kuitenkin jäi, vaikka vähän harmittikin, ettei sitä TK2:sta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti