1. huhtikuuta 2013

Heidi Pesosen koulutuksessa 1.4.2013

Tänään oltiin Agimestassa Espoossa Heidi Pesosen koulutuksessa. Puoli tuntia oli aikaa, joten ehdittiin hyvin katsoa noita kaukokäskyjä ja sitten vielä ruutua.

Kaukokäskyillä aloitettiin ja selvästi huomasi Sipsissä jotain pientä kehitystä viime aikaisen treenin jäljiltä. Teki välillä ihan hyviä vaihtoja kummastakin, tosin välillä se istuminen tuli taas eteen. Mitä voitaisiin kokeilla matkan lisäämiseksi on takapalkka. Sen lisäksi vielä paljon jumppaa, jotta asennot jää paremmin muistiin. Seisomaan sen tulisi jäädä tarpeeksi kasaan. Jos nousee liian pitkäksi, ei pysty toteuttamaan seuraavaa asentoa. Istumasta seisomaan voisi harjoitella "kurre" liikkeen kautta. Eli istuu etutassut ylhäällä ja sitä kautta opettaisi hypähtämään eteen lyhyen askeleen. Täytyy miettiä tuota. Maasta seisomaan nousi nyt tosi paljon eteen, vaikka kotona kyllä ottaa jalkoja suht kivasti alleen.

Ruudussa meni edelleen aika eteen, tosin korjasi sitten keskelle ruutua, mutta ei taakse. Olen tässä selvästi taas viime treeneissä unohtanut kaikki kriteerit. Näyttöruudulla saatiin se sitten menemään oikeaan paikkaan. Tätä pitäisi vaan nyt tosi paljon vahvistaa jotta jäisi Sipsille mieleen.

Sipsi odottelee.

Maahanmeno

Seisominen vähän liian pitkänä.

Kokeiltiin korokkeella ja siinä olikin hyvä, kun ei pystynyt tulemaan eteenpäin. Maahanmeno sujui hienosti.
Ja seisominenkin on näin upean koottua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti