28. maaliskuuta 2015

Treenaamassa 50-vuotis juhlissa

Tokotiimikaveri Eeva oli keksinyt hauskan idean pitää 50-vuotis juhlansa treenaten ja me saimme myös kutsun. Juhlista tuli hauskasta myös valiojuhlat, kun hänen koiransa Boubie ehti juuri ennen juhlia tokovalioksi.

Teimme omalla vuorollani Nachon kanssa seuraamista ja edelleen kontaktissa on paljon hankaluuksia. Kontakti ei pidä kovin pitkää aikaa ja kaikki häiriöt pitää katsoa. Pahoissa häiriöissä voisi auttaa "positiivinen shokki", eli juuri kun tulee pahin häiriö (esim. ryhmä ihmisiä tai seinä/peili) täyskäännös ja tosi kova hihkuminen ja innostaminen ja sen jälkeen huippupalkka.

Sipsin kanssa tehtiin kuuntelutreeniä ja sujui ihan kivasti. Tosin varsinkin zetassa vielä helposti liikuttelee jalkoja, kun menen taakse.

Tokoilun lisäksi teimme muutaman pk-harrastajan kanssa hakutreenin ulkona. Nacho osasi jo kivasti lähteä etsimään maalimiehiä, vaikka ympäristö oli hyvin erilainen kuin missä olemme yleensä treenanneet. Tosin pari ensimmäistä se saikin nähdä, kun henkilöt lähtivät. Viimeisellä se ei nähnyt ihan kunnolla mihin suuntaan maalimies lähti ja sitä se etsikin vähän pidempään, mutta pienen alun epäröinnin jälkeen näytti kuitenkin siltä, että jotain on etsimässä. Kahdelle ensimmäiselle taisi mennä jälkiä pitkin, mutta viimeisen löysi selkeästi ilmavainulla.

Tässä vielä Raija Kauppisen ottamia kuvia päivästä:

TVA-kakku ja Boubie, joka tuntee jo herkut kielensä päällä :D

Nacho pieni pullero. :D

Ei se oikeasti ole lihava

Naama alkaa näyttää jo normaalilta leikkauksen jäljiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti