2. huhtikuuta 2015

Viime kerran hakuilut

Meni vähän viime kerran hakutreenit "pieleen", kun mun ja treenikaverin autoon murtauduttiin sillä aikaa, kun olimme ihan lyhyen matkan päässä treenaamassa. Olimme siis Espoossa ja päivä oli 29.3. Mutta jos nyt yritän muistella, mitä siellä varsinaisissa treeneissä tapahtui.

Meillä oli siis taas kouluttajat neuvomassa. Nacho oli ensimmäisenä vuorossa. Tallasimme alueen pitkittäin, jotta Nacho oppii menemään myös jälkien yli. Sitten tehtiin haamuja. Ensimmäiselle Nacho lähti vähän harhailemaan, mutta löysi sitten hyvin maalimiehen. Muistaakseni muissa tapauksissa löysi aika kivasti. Vähän pidennettiin sitä väliä haamun katsomisen ja lähettämisen välillä. Myöhemmin sitä voi pidentää vielä lisää.

Kun Nacho on löytänyt maalimiehen, pitäisi itse mennä sinne ja tulla sen kanssa yhdessä sinne, missä muut odottavat keskilinjalla. Ja siitä sitten tulla suorassa linjassa sen suhteen mistä seuraavan kerran lähettää. Tämä opettaa koiraa siihen, että aina lähdetään suoraan toiselle puolelle etsimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti