2. syyskuuta 2012

Tokokoe 1.9. Espoo

Nyt on avoin luokka korkattu! Ja ihan hyvin korkattiinkin.

AVO Espoo 1.9.2012, tuomarina Harri Laisi.

Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8
Maahanmeno liikkeestä 10
Luoksetulo 8
Seisominen liikkeestä 8,5
Nouto 10
Kaukokäskyt 10
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 187 p. 1. tulos, kunniapalkinto ja sijoitus 1/9! :)

Paikallamakuuta en tietenkään nähnyt, joten en tiedä minkä verran Sipsi katseli ympärilleen, mutta tuomarin kommentti oli "erinomainen". Seuraaminen olikin sitten järkyttävää. Harjoituksissa se on kuitenkin välillä mennyt jo vähän parempaan suuntaan, mutta nyt ei ollut katsekontaktia lähes yhtään, käännökset oli ihan kauheita, teki jopa jonkun ylimääräisen lenkin yhdessä vaiheessa ja otti kovasti etäisyyttä. Ei tietoakaan edistämisestä mitä sitten taas treeneissä esiintyy usein.

Luoksetulossa ei pysähtynyt kovin nopeasti, otti aika monta askelta stopin jälkeen. Sitä pitää vielä kehittää! Kun kehuin liikkeen jälkeen, Sipsi meinasi rynnätä jo palkalle, mutta sain hyvin takaisin haltuun sen, mutta sitten seisomaan jäämisestä kääntyi kun menin taakse (palkka oli myös siellä suunnassa). Itse seisomaan pysähtyminen oli kuulemma tosi hyvä. Nouto oli kuulemma päivän paras ja se olikin kyllä nopea ja täsmällinen. Kaukokäskyt meni yllättävän hyvin, viimeisen viikon täsmätreeni toimi niihin ja nousi hyvin. Hypyssä meinasi karata, kun liikkuri kysyi olenko valmis, mutta sain Sipsin takaisin ennen hyppyä ja sitten menikin hyvin lopulta ja tuomarikaan ei rokottanut tästä, kun se tapahtui ennen kuin sanoin olevani valmis.

Sipsi oli hyvässä vireessä ja teki iloisesti hommia. Ennen omaa osuuttaan se makoili pitkin pituuttaan kehän laidalla ja vähät välitti toisista koirista tai ihmisistä. Ja sitten kun sanoin, että nyt hommiin, oli heti valmiina tekemään ja hyvässä vireessä. Ah, onpa helppo tuollainen koira! <3 (Tosin kun katselin EVL:ää siinä aiemmin niin en kyllä tiedä miten se jaksaisi niin pitkän suorituksen tehdä, kun ei sillä sitä virtaa kuitenkaan loputtomiin riitä...)


Sipsi ja hieno ruusuke. Lisäksi saatiin lahjakortti koiranruokasäkkiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti