15. syyskuuta 2012

Treenailuja

Nyt ollaan seuraamista tehty virittelysanan "koht mennään" kanssa ja Sipsin into sitä liikettä kohtaan on noussut huomattavasti ja kontakti parantunut. Toki se seuraamisen aikana saattaa välillä sen hukata ja varsinkin vasempaan käännökset tuntuu olevan huomattavan vaikeita, mutta ylipäätään fiilis liikettä kohtaan on parantunut huomattavasti.

Tunnareita ollaan tehty lähinnä kotipihalla ja niissä on vähän ollut sitä ongelmaa, että ei malta tarpeeksi hyvin nuuhkia sitä omaa, jos on kiihtynyt. Nuuhkii kyllä, mutta saattaa silti ottaa viereisen. Eli niissä mennään vähän helpompiin harjoituksiin nyt, jotta saadaan ekalla oikea nousemaan.

Ruutuun menee nyt kovaa ja innolla, kun ollaan otettu siihen vauhtiharjoituksia. Paikkaa en ole hionut, joten se on ehkä nyt taas vähän enempi edessä, pitäisi niitä pelkkiä paikan vahvistamisia tehdä välillä.

Luoksetuloja ollaan tehty kierron kautta ja saatu siihen liikkeeseen vauhtia ja intoa. Pelkkiä pysäytyksiä en ole nyt testannut vaan aina lähettänyt kiertämään. Seuraavaan kokeeseen on viikko, joten pitää ehkä välillä ottaa kokeenomaisestikin ja jatkaa sitten kokeen jälkeen taas treenejä.

Tehtiin tuossa yksi päivä hyppynoutoja. Vaikka hyppy ja nouto ovat sen rakkaimmat liikkeet, niin nouto tuntui vievän voiton, eikä meinannut hypätä, jos kapula oli esteen takana vähääkään sivussa. Toisaalta tosi vähän näitä ollaankaan vasta harjoiteltu.

Tänään tehtiin vähän liikkeestä seisomaan jäämistä ja varsinkin sitä, että menen taakse. Se on vielä aika epävarma, kaipaisi paljon vahvistusta. Kaukokäskyjä ei kamalasti olla tehty, täytyy ehkä vielä niitä vahvistaa ennen koetta.

Laura Anttolaisen ottama kuva Sipsistä treeneissä. On se vaan söpö. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti