29. syyskuuta 2012

Sipsi osaa -ainakin omasta mielestään

Tänään UMN:n tokokokeessa Espoossa, joka oli samalla kerhon mestaruuskoe.

Meni vähän hömpöttelyksi koko homma, kun Sipsi oli sitä mieltä, että kyllä hää osaa, ei tartte neuvoa. ;)

Toko AVO, Espoo 29.9.2012, tuomarina Pirkko Bellaoui

Paikallamakuu 10
Seuraaminen 8,5
Maahanmeno liikkeestä 7
Luoksetulo 5
Seisominen liikkeestä 7,5
Nouto 7,5
Kaukokäskyt 0
Hyppy 8
Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 131 p. 3. tulos

Paikallamakuu meni hyvin, meni reippaasti maahan ja nousi hyvin, eikä tuomari sanonut mitään paikallamakuusta. Sitten yksilöliikkeet menikin vähän eri tyylillä. Seuraaminen meni vielä ihan kivasti, edisti taas, varsinkin aluksi, mutta muuten aika kivanoloista. Seuraamisesta maahan meni innokkaasti, joskin edeltävä seuraaminen oli taas edistämistä. Mutta sitten kun tulin takaisin vierelle, pomppasi iloisena perusasentoon ennen liikkurin käskyä.

Luoksetulon tuli vauhdilla (matka oli jotenkin tosi pitkä), mutta pysähdys oli vähempi vauhdikas. Seisomaan jäi taas hyvin, mutta ennakoi tosi pahasti mun taaksemenoa, kääntyi jo kun olin tulossa sitä kohti. Ja kun menin taakse, kääntyi kokonaan mukana ja sitten kun tulin viereen, niin kääntyi taas.

Noudossa ei meinannut heti löytää kapulaa lehtien seasta, mutta sitten toi sen hyvällä vauhdilla, mutta kun pyysin irrottamaan hyppäsi ylös. Tuomari sanoi, että äänteli, mutta ei se nyt ainakaan kovin pahasti äännellyt, ehkä pientä intovinkunaa tuli. Kaukokäskyissä meni hyvin maahan ja nousi hyvin ekalla, mutta sitten ei mennytkään enää maahan. Ihme juttu, kun se maahanmeno ei ikinä ole ollut ongelma. Sain kuitenkin seuraavassa vaihdossa sen maahan tokalla käskyllä, mutta sitten kun tulin viereen, niin pomppasi taas istumaan heti. Sen takia 0. Hyppy meni ihan kivasti, mutta paluuhypyssä hyppäsi vähän liian reunasta ja osui reunaan. 

Kokonaisvaikutus oli kuitenkin ihan kiva ja Sipsi teki kyllä kamalalla innolla taas töitä. Mutta nyt ehkä oli vähän enempi intoa kuin järkeä mukana, kun tuli noita ennakoimisia. Kauheasti kanssakilpailijat tulivat sitä kehumaan suorituksen jälkeen ja erityisesti ihastelivat sitä, kun se niin rauhallisesti odotti (veti taas kunnolla lonkkaa vähän ennen koetta ja joku siinä sanoikin, että se ainakin osaa ottaa rennosti), mutta sitten suoritti kuitenkin hirveän innokkaasti. :)

Saatiinkin sitten Iloinen, tottelevainen noutaja -kiertopalkinto, vaikka ei edes sijoituttu. (Tosin ykköstuloksia ei siellä AVO:ssa taineet muutkaan saada.) Ihan hyvä mieli jäi kokeesta, mutta nyt kyllä pitäisi treenata noita ennakoimisia koetilanteessa, koska viime viikolla treenattiin noita monta kertaa treeneissä, mutta ei yhtään siirtyneet itse kokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti