11. toukokuuta 2014

Möllitaipparit 9.5.2014

En tiedä miksi näitä nyt kutsuisi, mutta perjantaina meillä oli vielä ylimääräinen taippariharjoitus, jossa käytiin läpi kaikki osa-alueet ihan oikeilla linnuilla ja kaneilla. Tämä pidettiin Vaakkoissa ja tietenkin satoi koko ajan vettä, niin että oli aika märkä tunnelma.

Mitäköhän hauskaa meillä tänään on tiedossa?

Ensimmäisenä oli vesinouto. Nacho lähti hakemaan lokki suht läheltä, mutta sitten kun ei saanut sitä heti suuhunsa palasi rantaan. Ei uskaltanut sitten enää uudestaan lähteä, kun eihän se raukka osaa vielä uida! Maalta kyllä haki lokin mieluusti, tosin olihan se aika iso ja melko tavalla joutui pähkäilemään, että miten sen saisi mukaansa.

Sen jälkeen sitten hakuruutu. Heitetyn variksen haki hienosti, mutta ei vielä tajunnut lähteä tarpeeksi kauas etsimään muita. Kun kouluttaja käveli syvemmälle metsään, niin uskalsi sitten lähteä ja kun löysi variksia, niin palautti ne kyllä sitten ihan kivasti. Ne varikset oli kyllä tosi pieniä, mitä lie minivariksia, kun olivat aivan selkeästi pienempiä kuin se lokki (joka oli mielestäni vasta nuori). Mutta oli ainakin helppo Nachon niitä tuoda.

Tuolta niitä variksia löytyi.

Tämän jälkeen mentiin joksikin aikaa autoon lämmittelemään ja kuivattelemaan, kun oli parin vuoro. Sen jälkeen sitten kanijälki. Nacho ei tässäkään uskaltanut edetä yksin, mutta sitten kun kävelin sen mukana, niin meni vähän paremmin. Tosin sitä kyllä taisi jännittää se kani, koska oli jotenkin erityisen epärohkea. Kuitenkin sitten kun se pääsi sille kanille, otti sen heti suuhunsa. Tehtiin vielä toinen lyhyt jälki, josko Nacho olisi paremmin uskaltanut sen mennä, mutta ei. Vaikka kouluttaja näytti sitä kania ennen kuin veti jäljen, niin silti Nacho ei uskaltanut sinne edetä. Tehtiin sitten niin, että hän selkeästi pudotti kanin, niin että Nacho näki sen ja sitten se viimein uskalsi mennä sinne ja sitten kun sai kanin haettua, niin ei olisi enää sitä pois halunnut antaa.

Pieni märkä koira.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti