15. toukokuuta 2014

Taipparikurssin riistaan tutustuminen

Taipparikurssin päätteeksi oli vielä riistaantutustumispäivä, joka oli Vantaalla Kaiun Majalla. Ajattelin, että kun on lähellä, eikä siellä varmaan kauaa mene, niin menen käymään, vaikka Nachon kanssa nyt oli jo pariin kertaan riistoihin tutustuttu, eikä se tuntunut olevan mikään ongelma.

Homma oli järjestetty niin, että metsässä oli kolme eri rastia, yhdessä oli lokki, toisessa varis ja kolmannessa kani. Sen verran porukkaa oli sitten kuitenkin paikalla, että aika monta tuntia jouduttiin jonottelemaan eri pisteisiin. Toisaalta saatiin hyvää malttiharjoitusta!

Lokin Nacho haki tosi nätisti, otti huomattavasti paremmin nyt suuhunkin, vaikka onhan se lokki aika iso. Vedestä lokkia pitäisi vielä harjoitella, mutta nyt kun on muuten jo vähän harjoiteltu uimista, niin eiköhän se lokkikin sieltä tule.

Variksille mennessä Nacho olisi mieluummin halunnut lähteä hakemaan laatikosta useita variksia kuin sitä yhtä, joka oli maahan laitettu. Mutta sitten kun ei saanut montaa hakea, niin ihan nätisti otti sen yksittäisin. Sitten vielä pieni markkeeraus toisella variksella, hyvin haki, mutta sitten lähti nuuskimaan eteenpäin, kun oli varmaan sen verran hajuja siellä, eikä heti tuonut takaisin. Mutta niihin paneudutaan nyt jatkossa erikseen.

Sitten vielä viimeisenä se kani ja nyt ei tehty pitkää jälkeä, vaan se sai vaan mennä itsekseen siihen suuntaan ja tosi hienosti kyllä nuuhkutti, että missä se kani oikein on. Ja kun löysi sen niin tosi hyvin otti sen suuhun. Otin sen sitten vain suht pikaisesti siltä pois, ettei vaan ala pureskella tms. Kyseisen rastin ohjaaja sanoi, että "tosi hyvä kultsuksi" ja että nyt vaan malttia, etten pilaa koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti