4. toukokuuta 2014

Sipsin EVL-taso

Käytiin Sipsin kanssa tekemässä EVL liikkeet Klaukkalan keskustan urheilukentällä. Rakensin "radan" valmiiksi ja sitten kaikki putkeen palkkaamatta, toki ilman liikkuria, mutta kuitenkin. Järjestys ihan perus, tosin täytyy näitä tämmöisiä treenejä ottaa myös järjestystä sekoittaen. Ennen tätä Sipsi ja Nacho olivat jonkin aikaa autossa (oli aika lämmintä, kun aurinko paistoi) ja lisäksi käytiin koirapuistossa (ekaa kertaa ikinä täällä Klaukkalassa). Eli Sipsi oli jo aika väsynyt. Mutta treenin tarkoituksena olikin nähdä, että millaiseen suoritukseen Sipsi pystyy, vaikka se ei olisikaan parhaimmillaan.

Seuraaminen: Tosi laiskaa, varsinkin juoksussa jätätti selvästi, jouduin jopa antamaan lisäkäskyn. Askelissa tuli vähän ääntelyä. Lyhyt kaavio.

Zeta: Seuraaminen edelleen laiskaa, ennakoi ekaa pysähdystä ja jäi seisomaan, käskin uudelleen seuraamaan ja sen jälkeen parempi. Asennot ok sen verran mitä itse näin.

Luoksetulo: Hyvä alasmeno, lähti hyvin, pysähtyminen vähän hidas, maahanmeno venyi taas (miksei olla tätä harjoiteltu?). Loppu ok.

Ruutu: Olin laittanut merkin ja ruudun ihan miten sattuu, mutta tein nyt sillä miten olin ne laittanut. Merkki ok, mutta ruutua ei löytänyt heti, vaan lähti takana olevalle roskalle. Siitä ohjauksella löysi ruutuun (oikean suunnalla). Ruudussa kääntyi heti ruutunauhan takana, mutta haki itse paikan taaempaa. Loppu ok.

Ohjattu: Merkki taas ok, mutta siitä lähti vasemmalla olevalle häiriömerkille, eikä tajunnut kapuloita. Sitten kun huomasi ne, niin meinasi mennä keskimmäiselle. Pysähtyi kuitenkin hyvin ja vaihtoi vasempaan kapulaan hyvin. Loppu ok.

Metalli: (ei ollut hyppyä) Ok, vähän laiska tämäkin.

Tunnari: Ei tajunnut lähteä kapuloille, kun ei ollut kukaan viemässä. Ensin haki metallikapulan takaani ja sitten lähti johonkin kentälle haahuilemaan. Ohjasin oikeaan suuntaan ja sitten kun huomasi kapulat (/sai niistä hajun?), niin alkoi haistella hyvin niitä, mutta ei jotenkin luottanut siihen oman löytymiseen, kun se oli tietenkin jo pidempään ollut siellä kentällä. Haisteli sitä monta kertaa, mutta sitten aina siirtyi myös muihin ja nostikin yhtä. Palasi kuitenkin aina omalle ja viimein sitten kun mietti vielä sen ottamista tai oli juuri ottamassa sitä, sanoin "hyvä" ja sitten toikin sen hyvin. Ei pyöritellyt suussa.

Kaukot: Nousi istumaan, jäi vähän vajaaksi. Siitä ok maahan ja siitä seisomaan. Tästä bäk eli istumaan mielestäni suht ok, ehkä vähän liikutti takajalkoja. Siitä seisomaan ok, ehkä ei ottanut etujalkoja taakse. Taakse maahan suht hyvä, ehkä vähän tuli eteen takajaloilla. Näitä on vaikea nähdä itse.

Vire oli tosiaan koko ajan aika alhaalla, mutta jaksoi kuitenkin tehdä ja innostui aina kehuista. Vähän epäilen, että onko Sipsillä selkä jumissa, joten hieroja on varattuna.

Tämä kuva ei ollut tältä treeni kerralta, vaan aiemmalta, mutta kuitenkin samalta kentältä. Kuvan on ottanut Laura Anttolainen.

Tässä vielä tuore kuva Sipsistä, vähän on ylimääräisiä hapsuja leikattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti