16. marraskuuta 2014

Nacho nomeilemassa

Sipsin kokeen jälkeen Nachokin pääsi hommiin. Pääkaupunkiseudun kultaiset järjesti yhteistreenit 15.11.2014 aiheena haku. Ohjaajina olivat Satu Hämäläinen ja Miia Pirinen.

Me saatiin aloittaa, kun Nacho oli nuorin osallistuja. Otin Nachon katsomaan, kun ohjaajat veivät damit, koska ei vaan olla vielä harjoiteltu tarpeeksi ilman motivointia. Nacho otti kivasti etäisyyttä ja haki eri puolilta. Kaksi ekaa lähti tosi kivasti hakemaan. Sitten kolmannella teki saman mitä välillä tekee, eli jäi aluksi pyörimään ihan alkuun ja sitten vasta lähti kunnolla etsimään. Kun oli tulossa takaisin päin, jäi vähäksi aikaa pyörimään, luulin, että sai hajun toisesta.

Mietin vähän, että uskallanko ottaa vielä neljännen, koska ei kovin montaa olla haettu, mutta menin sitten lähettämään sen kohdan yli, johon jäi pyörimään ja lähtikin kivasti. Ei kuitenkaan heti löytänyt ja jonkin aikaa etsittyään tuli takaisin mun viereen. Otin muutaman askeleen ja lähti uudestaan. Palasi kuitenkin vielä kerran viereen, mutta lähti taas kun otin pari askelta ja sen jälkeen löysi yhden, mutta palatessa juoksi toisen yli ja pudotti suussa olevan. En ole varma ottiko saman kuitenkin suuhun vai vaihtoiko.

Juteltiin sitten suorituksen jälkeen, että Nacholle voisi opettaa useamman hakua, ettei ala sen 3-4 jälkeen tulla kyselemään, vaan uskoo siihen, että niitä voi olla enempikin. Ja sitten tuota vaihtamista voisi harjoitella ihan erillisillä harjoituksilla. Esimerkiksi kasalla dameja, joista pitää tuoda yksi kerrallaan, eikä saa vaihtaa jo ottamaansa. Tai damikujalla, josta pitää juosta läpi yksi dami suussa.

Muiden vuorolla treenattiinkin sitten melkein pari tuntia odottamista

Tänään vaihdettiin vapaalle ja Nacho sai vaan rentoutua

Ja juoksennella Ahma-kaverin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti