2. lokakuuta 2012

Emma lainaa Sipsin blogia

Emma kävi humputtelemassa labbisten mestaruustokossa 30.9.2012 Espoossa, tuomarina Timo Pussinen.

Paikallamakuu 6
Seuraaminen 8
Istuminen liikkeestä 7
Luoksetulo 9
Ruutu 0
Hyppynouto 7
Metallinouto 10
Tunnari 0
Kauko-ohjaus 6
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 181 p. ei tulosta.

Tosi vähän ollaan Emman kanssa treenattu, mutta sen mielestä homma on silti kamalan hauskaa. Aika kovasti vaan on vinkumista tullut iän myötä liikkeisiin. Paikallamakuusta sen takia niin huonot pisteet. Seuraaminen oli aluksi aika kamalaa, mutta parantui loppua kohti.

Liikkeestä istumiseen jouduin käyttämään kaksoiskäskyn, vaikka tätä jos jotain ollaan vuosien varrella treenattu. Laitan tähän nyt Emmasta kuvia tuossa kokeessa. Kuvat on ottanut Fanny Larsen.

Liikkeestä istuminen
Luoksetulo meni ihan kivasti, maahanmeno oli vähän hidas, mutta ihan parasta Emmaa kuitenkin. Ruutuun lähti hyvin, mutta ruudun takana olleet valkoiset merkit hämäsi ja juoksi sinne. Löysi kuitenkin lopulta ruutuun, mutta käskyjä tuli aivan liikaa ja taisi sen etutassut olla ruudun ulkopuolellakin.

Yksi tötsäkin kaatui, kun Emmalla oli niin kova vauhti päällä.
Hyppynouto meni muuten hyvin, mutta Emma pureskeli kapulaa. Sen takia siitä pistevähennykset. Metallia kun ei voi pureskella, niin siitä sitten paremmat pisteet. Tunnarissa haistoi ekana oman ja taisi ottaakin sen, mutta sitten iski epävarmuus ja haisteli moneen kertaan kaikki ja päätyi lopulta tuomaan väärän.

Tunnarin palautus
Kauko-ohjaus meni aika hyvin, tai siis siihen nähden, kun en ole onnistunut Emmalle niitä liikkeitä kunnolla opettamaan. Varsinkin seisomasta istumaan tulee eteen ja seisomasta maahan. Mutta ei kuitenkaan nollille mennyt ja Emma teki innolla ja niin hyvin kuin nyt vaan osasi.

Kauko-ohjauksen istumaan nousu

Kauko-ohjauksen seisomaan nousu

Pääasia on, että Emmalla oli kivaa! Tein Sipsin kanssa samalla pienen treenin jossa sain niitä sen ennakoimisia vähän esille. Täytyy nyt oikeasti panostaa niihin, jotta ei tarvi jatkossa enää painia sen ongelman kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti