17. lokakuuta 2015

Nacholle RTK1 ja Sipsille RTK2

Riihimäellä rallytokokisoissa 17.10.2015. Tuomarina Iiris Harju. Otin taas molemmat mukaan.

Nacho oli ensin alokasluokassa. Piti aika kivasti kontaktia, enkä ihan niin paljon joutunut tsemppaamaan sitä kuin aiemmin. Muut liikkeet menivät hyvin, mutta kyltillä edestä oikean kautta viereen, näytin itse jotenkin huonosti käsimerkkiä (olin taas solmussa hihnan kanssa!) ja Nacho meinasi lähteä taakse, mutta jäikin sitten eteen ihmettelemään. Sain sen kuitenkin uudella käskyllä kiertämään, joten tästä -1 p (epätarkasti suoritettu tehtävä). Lopussa oli useista käännöksiä peräkkäin ja niissä Nachon keskittyminen hieman herpaantui ja meinasi jäädä kerran ja tästä tuli toinen -1 p. (hihnan kiristyminen). Joten lopputulos 98 p. Tällä kertaa emme päässeet palkinnoille, koska useampi oli saanut saman pistemäärän ja olimme jälleen hitaimpia, joten sijoitus 5. Kuitenkin RTK1 ja hieno suoritus, joten tyytyväisiä olemme!

Rata
Radan alkua Nachon kanssa
Iloista menoa ja hyvä kontakti
Hienosti meni!

Sipsi oli sitten vuorossa ja oli hieman liian innoissaan menossa tekemään. Edessä taakse askeltaessa se hieman hötkyili ja tästä -1 p kontrollivirheenä. Sen jälkeen koko rata meni tosi hienosti ja olin yllättynyt, kun tuloksissa luki pisteet 89 p. Virhe oli tullut seiso, kierrä koira -kyltillä, "ohjaaja ei pysähdy". Mielestäni kyllä pysähdyin, mutta varmaan sitten liian pieneksi hetkeksi, kun tuomari ei sitä ollut rekisteröinyt. Kuitenkin ihan hyvä tulos ja RKT2! Ja lisäksi saimme vielä Tuomarin Palkinnon, koska muuten suoritus oli niin hyvä. Ja Sipsi oli kyllä niin iloinen ja vaikka oli tosi innokas, niin pystyi kuitenkin tekemään suoritukset hyvin.

Rata
Hyppy
Houkutuksena kastelukannu ja kissankoppa
Avoimen luokan palkitut

Tähän on kiva lopettaa tämän vuoden osalta rallytoko! :) Jatkamme ensi vuonna Sipsin kanssa voittajaluokassa, jahka saan sille oikealla puolella seuraamisen opetettua. (Vielä ei olla aloitettu.) Täytyy sitten katsoa, että tuleeko Nacho taas peesissä. Onhan tämä laji senkin mielestä tosi kivaa, eikä sille kauheasti mitään erikoista tarvitsisi avoimeen luokkaan opettaa.

Sipsin palkinnot
RTK1 ja RTK2 palkitut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti