11. maaliskuuta 2012

Aiempia möllitokoja

Nyt kun olen saanut tämmöisen hienon blogin perustettua, niin laitanpa noiden kahden aiemman möllitokon tulokset tänne myös.

Ensimmäinen möllitoko oli 14.9.2011 Lauttasaaressa Helsingissä. Tuomarina toimi Kirsi Auranen.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen taluttimessa 9
Seuraaminen vapaana 7
Maahanmeno 10
Luoksetulo 9
Seisominen 8
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 9
Yhteensä 178 p. 1.tulos, sijoitus 2/6

Tulokset näyttää paljon paremmalta kuin mitä se oli! Jätin repun kentän laidalle ja Sipsi oli koko ajan sitä mieltä, että sinne jäi herkut! Joka liikkeessä se oli lähtemässä ja jossain välissä (muistaakseni vapaana seuratessa) tekikin jonkun ryntäyksen sinne, mutta palasi kyllä takaisin käskystä. Muuten oli erinomaisen innostunut, mutta keskittyminen oli tosiaan jossain muualla.

Toinen möllitoko oli Espoossa 16.10.2011. Tuomarina Tiltu Antikainen.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 9,5
Seuraaminen vapaana 8,5
Maahanmeno 7
Luoksetulo 9,5
Seisominen 0
Hyppy 0
Kokonaisvaikutus 7,5
Yhteensä 143 p. 2.tulos, sijoitus 2/3

Tällä kertaa en jättänyt mitään reppua häiritsemään, mutta uusi paikka ja sen häiriöt hankaloittivat Sipsiä varsinkin seuraamisessa. Tai siis todellisuudessa se, että olen sen aivan surkeasti sille opettanut. Maahanmenossa en muista mitä kävi, mutta seisomaan ei jäänyt, olisikohan siinäkin mennyt maahan. Hyppy meni hyvin, mutta nolla tuli, kun Sipsi ehti innoissaan hypätä sen jo kun saavuimme esteen lähelle. Vire oli kuitenkin ihan hyvä ja tästä möllikisasta minulle on jäänyt parhain fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti