17. maaliskuuta 2012

Eka virallinen koe

Nyt se on takana, Sipsin eka virallinen koe. Ja se meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa! Saatiin ykköstulos, kunniapalkinto ja sijoituttiin.

Tässä arvostelu:
Tokokoe ALO, Kotka 17.3.2012, tuomari Anne Nokelainen

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10
Seuraaminen hihnassa 8
Seuraaminen vapaana 8,5
Maahanmeno 9,5
Luoksetulo 10
Seisominen 9,5
Estehyppy 9
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 186 p. 1. tulos, kunniapalkinto ja sijoitus 3 / 12

Paikallamakuussa sanoin kaksoiskäskyn maahanmenossa, mutta ilmeisesti tuomari ei kuullut. Meidän ryhmässä yksi lähti hiippailemaan, muuten meni hyvin. Onneksi en ollut edellisessä ryhmässä, siinä sakemanni meni nuuhkimaan kultsua, joka ärähti sille ja sen jälkeen kaikki yhtä lukuunottamatta lähtivätkin ryntäilemään ympäriinsä. Huh, tuo on just se mun pahin pelko paikallamakuussa.

Seuraaminen oli Sipsin parasta seuraamista, mutta edelleenhän se on tosi kamalaa. Poikittaa, hävittää välillä kontaktin jne. Jättöliikkeet meni niin hyvin kun voi, en tiedä mistä puol pistettä, ehkä siitä kamalasta seuraamisesta. :D Luoksetulossa ei hypännyt, jee! Hypyn seisomaan jäämisessä vähän teputteli etutassuja, kun kävelin kohti, siitä meni yks piste. Mutta kokonaisvaikutus 10! Ei ollut montaa sellaista koiraa siinä kokeessa. Sipsi oli niin iloinen ja innokas kun se nyt vaan on ja tsemppasi vaan loppua kohden (on varmaan jo oppinut, että jos tehdään pidempään, niin kohta se palkka tulee). Tosi hyvä eka kisa! 


1 kommentti:

  1. Ihan loistavaa! Varaathan kalenterista jo 22.9 ja Lkk:n joukkueessa PM tokoihin ;)

    T. Larissa

    VastaaPoista