11. maaliskuuta 2012

Sipsi möllitokossa

Käytiin tänään Sipsin kolmas möllitoko. Tällä kertaa saatiin ykköstulos, mutta aikamoista hössötystä oli koko koe.

Olimme ensimmäisiä paikallamakuun jälkeen (joka meni hyvin, siinä ei ikinä olekaan mitään ongelmaa ollut). Aloitus oli ihan kamala. Seuraamista ollaan mielestäni harjoiteltu viime aikoina vähän enemmän, mutta varsinkin aluksi se oli pelkkää sähellystä. Matkat oli aika lyhyitä, joten ei päästy edes kunnolla vauhtiin ennen kuin tila loppui. Sipsi ihmetteli hallin peiliä, maassa olevia juttuja ja haahuili muutenkin ihan epämääräisesti mukana. Vapaana se skarppasi vähän ja loppua kohden seurasikin ajoittain. Perusasennot oli vinoja, vaikka olin luullut, että ne nyt ainakin jo sujuu. "Ylivilkkaus" on tuomari kirjoittanut. :D

Maahanmenossa piti käyttää tuplakäskyt. Kun ei seuraaminen suju, niin eipä se niitä käskyjäkään kuuntele. Seisomaan jäämistä oltiin treenattu koko viikko, joten maahanmenossakin jäi seisomaan. Seisomisessa sitten kuitenkin otti pari askelta, joten annoin käskyn "odota" vielä "seis" käskyn jälkeen. Sitten kyllä pysyi. Luoksetulo oli ihan kiva, vähän tuomari motkotti loppuhypystä, mutta Sipsin tasoon nähden se oli tosi hyvä ja hyppy oli aivan mitätön. Sillehän on joku hauskasti opettanut, että sivulle tullaan niin, että tehdään aina hyppy. Ja viimeksi Goldenringin koulutuksessa sitä sitten treenattiin pois.

Estehyppy meni ihan kivasti, mitä nyt Sipsi osui esteeseen ja seisomisen jälkeen teputteli ja kun tulin sivulle, kääntyi oikein kunnolla pois. Vaikka monta kertaa treenattiin tätä edellisellä viikolla! Kokonaisvaikutus oli kuitenkin ihan ok, "iloinen, reipas ja villi" on tuomari kirjoittanut.

Tässä vielä arvostelu:
Möllitoko, Espoo 11.3. Tuomari Tiltu Antikainen
luoksepäästävyys 10
paikallamakuu 10
seuraaminen kytkettynä 7,5
seuraaminen vapaana 8,5
maahanmeno 7,5
luoksetulo 9,5
seisominen 7,5
hyppy 6,5
kokonaisvaikutus 8
Yhteensä 168,5

Kovasti tuomari kehotti virallisiin, mutta tuo suoritus oli kyllä aika kehno. Toisaalta sillä oli hyvä vire, mutta nuo jutut pitäisi osata tehdä myös hyvin hyvässä vireessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti