14. maaliskuuta 2012

Treenailua osa 1

Ensimmäinen virallinen koe on ensi lauantaina. Jännittää! Olin ilmoittautunut siihen ajat sitten, mutta koe oli täynnä ja olin jo unohtanut sen. Nyt sitten sunnuntaina sain kuulla, että pääsisimmekin varapaikalta siihen ja pitihän se sitten luvata, kun se möllikin oli ihan ok. Ja kun tuntuu, ettei noihin kokeisiin niin hyvin nyt keväällä pääse ja täällä suunnalla ei edes kauheasti niitä ole.

Ollaan nyt kovasti treenattu noita jättöliikkeitä. Jos teen monta seisomaan jäämistä peräkkäin, niin maahanmeno takkuaa. Sisällä on nyt kuitenkin mennyt ihan ok ja seisomaan jääminen on myös sujunut. Ei kauheasti teputa ja kun tulen viereen, ei ole enää liikkunut. Täytyy muistaa tehdä maahanmenoa myös välillä, ettei tarvi siihen käyttää tuplakäskyjä. Sehän sillä siis aiemmin on ollut ihan vahvana.

Tänään "kenraaliharjoitukset" hallilla. Toivottavasti saadaan joku liikkuriksi, että saataisiin vielä käytyä kaikki liikkeet kokeenomaisesti läpi. Jännittää myös se vireystila. Jos en ota (ruoka)purkkia taskuun, niin se on ihan haahuilua ja sitten sen kanssa taas meinaa kuumentua liikaa. Ja kehäänhän ei tietenkään saisi sitä ruokapurkkia ottaa mukaan. Pitää jotenkin huijata, että laitan taskuun, mutta jättää se kuitenkin johonkin muualle. Mitenköhän se onnistuu. Koepaikka on ihan vieras, enkä tiedä millainen halli se on. Sipsi on Emmaa herkempi uusille paikoille, joten sekin jännittää. Mutta eipä noita kokeita nyt tutuissa halleissa olisi ollut. Ehkä sitten kesällä jollekin tutulle kentälle.

Nyt treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti