14. maaliskuuta 2012

Treenailua osa 2

Voi kauhea tuota Sipsin seuraamista! Muuten meni koetreenissä kaikki ihan suht hyvin (mitä nyt seisominen meni hiippailuksi), mutta seuraaminen on ihan kauheaa sitten kun sillä on korkeampi vire. Edistää, poikittaa, pomppii, kontakti katoaa välillä, tekee jotain ihme pyörähdyksiä jne. Ja tuon kanssa pitäisi nyt kokeeseen mennä. Voi kökkeli. Noh, onhan tässä vielä pari päivää aikaa treenata.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, lukuunottamatta sitä alun järkkyä seuraamista. Luoksetulo tosi hyvä, ei pompannut sivulle (otettiin sitä kyllä aika paljon aiemmin). Seisomisessa ei ekalla kerralla jäänyt, mutta toisella kerralla sanoin vähän painokkaammin, niin pysähtyi. Täydellinen se ei ole, mutta jos nyt edes sillä tavalla tekisi, niin kelpaisi mulle. Liikkeen lopussa ei kääntynyt. Hyppy meni tosi hyvin, eikä kääntynyt siinäkään. Noita loppuja kuitenkin vois vielä harjoitella, aiemmin kun tein erikseen hyppyä, se siirtyi pois, kun olin tulossa viereen.

Kait tuon kanssa nyt kokeeseen kehtaa mennä, jos tekis edes tuon verran mitä nyt teki. Mutta villihän se kyllä on. :D Kaikki siirtymiset on yhtä poukkoilua ja liikkeen alut on sellaisia, hyppy-pomppu-loikka asentoon tuloja. Mutta onneksi sillä on suht hyvä se perusasento, niin tulee siihen kuitenkin nätisti.

Ainiin ja paikallamakuussa se oli noussut johonkin ihmeelliseen puol istuntaan, kun käännyin kentän laidalla. :O Kääk, sen kun ajattelin ainakin olevan varma. En tiedä miksi teki niin, ehkä siinä oli enempi häiriötä, kun vieressä oli aloittelevampi koira.

Tuli vielä yksi juttu mieleen. Meidän liikkurina toiminut tuttu jäi muutaman sanan vaihtamaan vielä "koetreenin" jälkeen ja katsoi kun palkkasin Sipsin. Kommentti oli "ompas se ahne!". Joo kyllähän se on. :D  (Nälkäinen Sipsi-parka.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti