27. heinäkuuta 2012

Pieni aamutunnari

Ollaan tehty koko kesän ajan välillä aamuisin tunnaria kotimme edessä. Nyt kun on tehty sitä enempi myös kentällä, niin en ole näitä aamutreenejä vähään aikaan ottanut (senkään takia, kun huomasin, että se ei sitten tajunnut, että se on sama liike, vaikka joku muu veisi sen kapulan).

Tänä aamuna kuitenkin tein tunnarin siinä ja tein sen vielä hiekalla. Laitoin n. 10 kapulaa riviin ja lähetin Sipsin ihan läheltä nuuhkimaan. Nuuhki aika nopeasti kaikki (oma oli ehkä kuudes), mutta heti oman kohdalla nappasi sen ja toi minulle. Otin vielä toisen toiston, tällä kertaa oma oli vikana. Taas hienosti nuuhki ja heti kun löysi oman, nappasi sen ja toi minulle. <3

Vielä täytyisi tehdä sitä, että laittaa sen välillä ihan alkuunkin, eikä aina loppuun ja sitten alkaa tehdä poikittaisriviä ja opettaa se etenemään jommasta kummasta suuntaa ja nuuhkimaan kaikki.

Hyvä tästä vielä tulee. :)

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    Olen Lemmikkipalstojen puolella ihastellut Sipsin kuvia ja nyt löysin teidän blogin :) Onko ok jos linkitän bloginne meidän blogin linkkilistaan? Kun varmaan tulee aktiivisesti tätä nyt seurattua. :)

    VastaaPoista
  2. Moi,
    Joo lisää vaan, yritän nyt syksyllä vähän ahkerammin päivittää, kun on noita tokojuttuja tulossa toivottavasti enempi.

    VastaaPoista