25. heinäkuuta 2012

Tunnarissa edistystä

Eilen taas treenattiin Lauran ja Paulan sekä Veeran, Saran ja Rinnan kanssa. Tehtiin ekaks tunnaria niin, että Laura taas vei ensin niin että hämäyskapulat oli edessä ja sitten sivulla. Joka kerta toi oikean, mutta välillä ei taas nähnyt, että nuuhkiko yhtään vai ottiko vaan sen kauempana muista olevan.

Sitten tehtiin vähän seuraamista. Sipsi oli kauhean innoissaan kun pääsi autosta ja ryntäili siinä edestakaisin ja löysi pienen puupalan, josta oli kovin tohkeissaan. Palkkasin sitten sillä ja Lauralla ja Veeralla oli kauhean hauskaa Sipsin kustannuksella. :D No joo, onhan se vähän hönö, kun se ei oikein innostu leikkimään ja kerrankin sitten oli tohkeissaan jostain kämäisestä puupalikasta. Mutta seurasi kyllä tosi innolla ja tein luoksetulon stopinkin, niin että heitin sille sen "lelun" ja pysähtyi ihan kivasti. Täytyy nyt yrittää sen kanssa enempi leikkiä palloilla, jos saisi siirrettyä vähän sitä palkkaamista niihin. Tosin kyllä Sipsi vähän näytti siltä, että hei missä se mun ruoka viipyy, en mä pelkällä leikillä elä.

Otin sitten vielä tunnaria ja Veera vei tällä kertaa kapulat. Haki taas omaa muista kauempana olevaa niin, että ei tiennyt hakiko näön perusteella vai nuuhkiko oikeasti. Kerran toi väärän. Ja ainakin yhdellä kertaa teki hyvin työtä, nosteli kyllä muita, mutta ei hyväksynyt niitä vaan jatkoi oman etsimistä. Lopuksi tehtiin vielä niin, että kapula oli muiden seassa ja hyvin haki sitä sieltäkin. Nyt vaan enempi näitä kokeenomaisia treenejä.

Tänään taas treenaamaan ja mietin, että josko ottaisin Emmankin ja katsoisin miten se jaksaa ja innostuu tekemään, kun vaikuttaa olevan nyt vähän pirteämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti