23. heinäkuuta 2012

Taas tuli treenattua

Kirjoitellaan nyt treenien sujumisesta taas, kun töissä on niin hiljaista etten muutakaan tekemistä keksi.

Perjantaina treenattiin Sallan ja Jasun kanssa. Tein ensin noutoa sekä puukapulalla, että metallilla ja kumpikin meni ihan hyvin. Sitten Sipsi teki tunnaria sillä tavalla, että Salla vei piiloon ensin yhden ja sitten hämäyskapuloita. Tehtiin nurmikentällä ja Sipsi teki tosi hienosti töitä. Kävi hämäyskapuloilla useamman kerran, mutta haki hienosti omaa eikä koskenut muihin.

Sitten tehtiin ruutua. Hakeutui hyvin ruutuun, kun siellä oli alusta, mutta kun sitä ei ollut, niin jäi haahuilemaan matkalle ja kääntyi pari kertaa ympäri, mutta meni kuitenkin ruudun takaosaan lopulta ihan hyvin.

Tehtiin pieni pätkä seuraamista ja täyskäännöksessä Sipsin keskittyminen herpaantui, mutta muuten piti hyvin kontaktia. Sitten tehtiin suuntia ohjattuun noutoon. Salla vei kuppeja vuorotellen kumpaankin suuntaan. Aluksi Sipsi tuntui olevan ihan pihalla ja meni lähinnä lähimmälle (eli keskimmäiselle), mutta loppua kohden se ehkä aavistuksen verran alkoi jo tajuamaan, että kannattaa mennä sinne minne minä näytän, siellä ne namit on.

Lopuksi sitten paikallamakuut ja molemmissa Sipsi kerran nuuhkaisi ja vähän katseli ympärilleen, mutta muuten meni hyvin. Vein taas palkan piiloon ja pääsi molempien lopuksi hakemaan sen.

Sunnuntaina tehtiin pikatreenit (=1,5 h) :D Lauran ja Paulan kanssa. Sipsille taas eka tunnaria, Laura vei ensin yhden ja sitten hämäyskapuloita ja oman niiden taakse. Meni ihan hyvin, Sipsi kävi monta kertaa hämäyskapuloilla, mutta ei ottanut niitä, mutta kun omaa ei meinannut löytyä palasi takaisin. Laura kävi näyttämässä uudelleen paikan missä oma on ja sitten Sipsi löysikin sen heti. Tehtiin vielä toinen toisto ja meni hyvin.

Sitten tehtiin vähän kaukokäskyjä ja Sipsillä on edelleen vaikea nousta kokonaan istumaan ja sitten kun en sitä siitä palkinnut, se jäi maahan. Kokeiltiin takapalkalla ja Sipsi nousi paremmin (kerran tosin nousi suoraan syömään palkan). Seisomasta istumaan liikuttaa vähän takajalkoja eteenpäin. Kotona tekee tätä jo aika hyvin, joten pitää nyt alkaa vähän enempi ottamaan sitä myös kentälle, että alkaisi toimimaan sielläkin. Istumasta seisomaan nousi aika hyvin. Seiso-maahan-seiso vaihtoja ei tehty.

Pieni pätkä seuraamista ja lukuunottamatta muutamaa pikaista kontaktin menetystä toimi hyvin. Lopuksi vielä leikittiin Sipsin kanssa pallolla ja se leikki omaan tasoonsa nähden tosi kivasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti