26. lokakuuta 2012

Treeniä viikon varrelta

Eilen olin suunnitellut tekeväni lähikentällä ruutua, ohjattua noutoa ja tunnaria, mutta kentällä olikin muita treenaamassa, joten otettiin sitten vaan seuraamista videoituna, vähän kaukokäskyjä ja luoksetulon stoppeja. Seuraaminen ei tuntunut kovin hyvältä ja ei se nyt kovin hyvältä näyttänytkään, mutta ei ehkä kuitenkaan niin kauhealta kuin mitä olen pelännyt. Innostuessaan on vähän vino ja edistää kyllä kauheasti, mutta ajoittain on ihan ok. Palkkasin paljon takaa ja teki sitten välillä sinne omia syöksyjä, joten pitää siihen palkkaamispaikkaan saada vähän balanssia.

Tässä video ekasta seuraamispätkästä:

Kaukokäskyt tein takapalkalla ja siihen tuli sitten vinoutta ja istumasta meni maahan vähän väärin, mutta muuten aika kivasti on siinä edistytty. Kotona tekee jo kaikki vaihdot ihan mukavasti. Välimatkan lisäämisessä pitäisi vaan nyt olla tarkkana, että tekniikka pysyy kasassa.

Luoksetulossa stoppasi ekalla kerralla hyvin, sitten läpijuoksu ja kun tämän jälkeen yritin stopata, niin tuli vaikka kuinka paljon eteenpäin. Rami oli takana palkkaamassa sitä ja huusi sitä nimeltä samalla hetkellä kun stoppasin, mutta silti ei pysähtynyt kunnolla. En tiedä otinko liian pitkän välimatkan vai miksi se eka toimi niin paljon paremmin. Ei auta kuin treenata lisää.

Kotona ollaan tehty ohjattuja suuntia sukilla, mutta jotenkin se tuntuu nyt tosi pahasti jumittavan. Sipsi menee ihan kumpaan suuntaan sattuu huvittavan, eikä kuuntele mun käskyjä. Ja sitten jos torun sitä, se menee ihan kummalliseksi, eikä osaa enää mitään. Esimerkiksi jos pyydän sitten peruuttamaan, niin on ihan sillai, että en oo ikinä kuullutkaan. En tiedä oonko tehnyt liian pitkiä sarjoja.

Huomenna on kultaisten noutajien tokokoulutus Lahdessa. Ajattelin ottaa Z-liikettä kun sillä tuppaa olemaan sitä ennakoimista. En oikein tiedä mitä muuta pitäisi tehdä, kun tuo seuraaminen kyllä on meidän ikuisuushaaste, mutta toisaalta olen siihen niin hirveästi ohjeitakin saanut, etten tiedä auttaako lisäohjeet kuitenkaan. Muissa liikkeissä ei niin kauheasti ongelmia ole, kun en niitä ole ehtinyt tarpeeksi treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti