21. lokakuuta 2012

Uudet opit käyttöön

Tänään Sipsin kanssa treenaamassa Vantaan Varistossa. Kokeiltiin ensin ohjatun noudon treeniä eilisen suunnitelman mukaan ja yhtä kertaa lukuunottamatta meni oikein kivasti suoraan ohjattuun suuntaan. Ehkä tämä tästä lähtee.

Sitten tein yhden luoksetulon aika läheltä ruutua ja sen jälkeen lähetin ruutuun, mutta meni sinne luoksetulopaikalle. Sain ohjattua ruutuun ja sitten suoraan ruutuun lähetys onnistuikin hyvin. Täytyy seuraavalla kerralla tehdä vähän kauempana noin iso häiriö, jotta onnistuu ruutuun lähetys heti ekalla. Meni nyt kuitenkin selvästi syvemmälle ruutuun.

Sitten seuraamista videoituna ja nyt ei ollut yhtään niin pahaa se edistäminen, kun palkkasin heti aluksi kerran takaa. Tosin into meinasi sitten vähän hyytyä, kun oli niin paljon juoksutreeniä alla. Viimeiseksi otettiin vielä yksi tunnari ja Sipsi meinasi intoilla kapuloilla, mutta en nyt pysäyttänyt sitä, koska näytti kuitenkin suht hyvin tekevän ja se toikin sitten oikean hienosti!

Treenikaverina meillä oli bortsu Cato, jonka kanssa itse vähän puuhastelin jotain, kun sen isäntä ei ole sille muuta opettanut kuin perusjuttuja. Sipsi pääsikin sitten sen kanssa leikkimään treenin lopuksi ja vaikka vähän meinasi pepun nuuhkimiseksi mennä, niin ihan hyvin ne kuitenkin sitten leikkivät. Oli kyllä hauska opettaa bortsua, joka jaksoi aivan eri tavalla juosta pallon perässä ja opetella uusia asioita, vaikka oli kauheasti leikkinyt ja juossut välillä. Vähän toista luokkaa kuin Sipsin kanssa, mutta näin laiskalle ihmiselle tuollainen Sipsi taitaa kuitenkin olla parempi koira. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti